Dom > Novice > Vsebine

Statični mešalnik

Nov 21, 2017

Statični mešalnik je Napredno mixer, razvite v začetku 1970. V letu 1995, ZDA Kenneth družba začela svoj prvi statični mešalnik. Od prejšnjega stoletja, 80 domačih podjetij tudi vlagali v raziskave in razvoj. Med njimi, emulzija goriva proizvodnje je tudi zelo dobra vloga.

Od leta 1970, so statični mešalnik začel se uporablja v kemični industriji, živilski industriji, tekstilni in industriji svetlobe in dosegli dobre rezultate. Ampak statični mešalnik kot neke vrste posebno

Lee proizvodov, domačega in tujega, ne samo zaupnih to strukturo, ampak tudi enkratno strukture ni mogoče odstraniti. Ob istem času, viskoznost ozdravljenje agent in epoksi smole razlikujeta (viskoznost epoksi smolo je 20 do 80 krat viskoznost je trdilca) in pretok dveh tekočin v pripravi je zelo nizka , zaradi česar je težko mix enakomerno.

Statični mešalnik je neke vrste dodatno enoto opreme, in mešalnikom je drugačen, to je brez gibljivih delov znotraj, glavna uporaba pretokom tekočin in notranjo enoto za doseganje različne tekočine mešanje in posebna konstrukcija racionalnosti. V primerjavi z drugo opremo, kot so šobna plošča, venturi, mešalo in homogenizator, statični mešalnik ima prednosti visoko učinkovitost, nizko porabo energije, majhen obseg, investicijsko varčevanje in enostavno neprekinjeno proizvodnjo. Statični mešalnik, pretok tekočine sledi "razdeli - shift - prekrivanje" pravilo, proces mešanja igra pomembno vlogo v prehodu. Prestavljanje metode lahko razdelimo v dve kategoriji: "relativni premik posledica isti presečni tok hitrosti distribucije in"multi-kanalni relativni premik"in premik načini drugačen model mešalniki so tudi različni. Hitertix HICHINE, statični mešalnik, ne samo da se lahko uporabljajo za mešanje proces in se lahko uporabijo v procesu povezane z mešanjem in dostavo, vključno s plin / plin, mešanje, ekstrakcijo tekoče / tekoče, plin / tekoči reakcijo, izboljšanje prenosa toplote in tekoče / tekoče reakcije itd. Statični mešalnik je široko uporabljene plastike, kemijske, farmacevtske, rudarstvo in metalurgijo, hrano, kozmetičnih, pesticidov, kabel, naftni, papirja, kemičnih vlaken, biologije in varstva okolja itd. Zaradi svoje nizko porabo energije, je prinesel znatne gospodarske koristi.