Dom > Novice > Vsebine

Funkcije za čiščenje filtra za zaščito pred soncem

Nov 21, 2017

a. Avtomatski odzračevalni kanal za filtriranje z več filtri, učinkovito območje filtracije, izguba tlaka. Območje oblikovanja območja uvoza in izvoza od 3 do 5-krat.

b. Popravilo avtomatskega odzračevanja kanalov, enostavno vzdrževanje: vzdrževalni pokrov za vzdrževanje, enostaven nakladanje in raztovarjanje filtrirnega vložka, filter za povratno vodo

c. Avtomatski odzračevalni kanal za filtriranje z več filtrirnimi filtrirnimi vložki za filtriranje filtrov, neprekinjeno oskrbo z vodo pri čiščenju.

d. Samodejno odzračevanje krmilnega programa kanalizacijskega filtra: glede na dejanski položaj uporabnika mora nastaviti sistemske parametre.

e. filter za povratno vodo Napredni krmilni sistem: nadzorni sistem visoke natančnosti in glede na različno kakovost vode, da prilagodi način delovanja in pogoje delovanja, da izboljša njegovo sposobnost prilagajanja na vodo.

f. Prikladen krmilni filter: nadzor tlaka / časa ali ločen nadzor, glede na dejanske pogoje in potrebe po izbiri, avtomatsko delovanje; nastavite ročno / avtomatsko stikalo za prenos, lahko je nadzorni način prednastavljen in lahko doseže električno povezovanje,

g. Filtrirni filter z lokalno kontrolo, če je potrebno, lahko nastavite stikalo za daljinsko upravljanje za lokalno delovanje in delovanje na daljavo.

h. Filtri za povratno vodo zapustijo izhodni izhod stanja, alarmni izhod in druge funkcije, da zagotovijo, da se oprema, ki se uporablja v varnih in zanesljivih pogojih avtomatskega odzračevanja kanalizacijskih filtrov

Zmožnost filtra za filtrirne filtre, velik pretok: obsežna uporaba premogovnikov v filtru "pretok skozi" zaradi strukturnih omejitev lahko največji pretok doseže le 380L / min, filter do 800L / min ali več. Popolnoma avtomatski filter, filter, poln integriran vodni procesor, elektronski filter za odstranjevanje kamna. Filter za povratni filter Visoka natančnost filtracije: filter za povratni filter z dvema ali več skupinami filtrov, območje pretoka, izvirna izguba tlaka je majhna, lahko doseže visok pretok, visoko natančnost filtriranje (25 m, 40 m), je tradicionalni filter zelo težko doseči. Filter za povratno vodo za količinsko opredelitev stopnje onesnaženosti: filter na dotočnem koncu pi-porta, iztočni priključek Po je lahko opremljen z merilnikom tlaka K1, K2, P = K1-K2, velikost tlaka, kvantitativna reakcija filtra je kontaminiran Stopnja enostavnega čiščenja kadarkoli, tradicionalni filter ni sekundarna funkcija.