Dom > Novice > Vsebine

Avtomatski filter za povratne vode

Za premagovanje tradicionalnih filtrirnih produktov, majhna količina onesnaževal, občutljiva na zamašitev umazanije, filtrirni del potrebe po razstavljanju in čiščenju ter ne more spremljati stanja filtra in številnih drugih pomanjkljivosti, s surovo vodo za filtriranje in samodejno filtriranje funkcije samodejnega čiščenja in odplak ter čiščenje odplak Kadar sistem neprekinjeno napaja vodo, lahko spremljate delovni status filtra, visoko stopnjo avtomatizacije. Zajemajo različne filtrirne zahteve od 10um do 3000um, svojim kupcem nudimo široko paleto opreme za filtriranje vode.

Filtrirni filter, zagon in nadzor brez zunanje energije lahko samodejno očistijo filter, avtomatsko odplake. Neprekinjen pretok med postopkom pranja, čiščenja in filtracije je mogoče prilagoditi, čas čiščenja in filtracije je privzeto 10-60 / s, čiščenje in filtracija izgube vode predstavljata le 0,08-0,6% filtrirane vode; natančnost filtriranja do 10-3000 mikronov; delovni tlak do 1,0-1,6Mpa; enojni tok: 4-4160m & ↓; / h.

Filter za povratno vodo je lahko navpičen, vodoraven, obrnjen, kjerkoli je nameščen v kateri koli smeri, lahko uporabite za filtracijo vode za industrijsko, kmetijsko, komunalno, elektroniko, medicino, hrano, tisk in barvanje, gradbeništvo, jeklo, metalurgijo, papirje in druge industrije.

Avtomatski filter za povratno vodo se lahko uporablja za industrijsko vodo, morsko vodo, prehrambeno in farmacevtsko ter druge industrijske odpadne vode, filtriranje krožne vode, regeneracijo emulzije, odpadno olje, tekoče surovine in drugo filtracijsko obdelavo. V metalurški industriji in petrokemični industriji ter elektrarnah za oskrbo z vodo in odvodnjavanje ter recirkulacijskih vodnih sistemih in v povezavi s procesom filtriranja tekočega medija je vedno bolj razširjena uporaba sodobnih metalurških kitajskih podjetij za uvedbo kontinuiranega litvenega sistema za vodo, plavžne peči vodni sistem, vroče valjani visokotlačni sistemi za odstranjevanje vode, emulzijski sistemi in sistemi za kroženje vode, filtrirni sistemi s tekočimi mediji so obsežna uporaba avtomatskega filtera za povratno vodo.