Dom > Znanja > Vsebine

Samo čiščenje filtra deluje urednik

Vode iz vhodu v filter, prvi grobi filter komponente izločijo večjih delcev nečistoč, in nato dosegli lep filter, filtriranje finih delcev skozi fino filtriranje nečistoč, vode vtičnico odvajanja vode.

V postopku filtriranja, lep filtru mreže postopoma kopičijo nečistoč, znotraj in zunaj oblikovanje pritisk razlika. Ko pritisk doseže prednastavljeno vrednost, se bo začel samodejnega čiščenja: blow-off ventil odpre, hidravlični motor komoro in hidravlični cilinder glavne skupščine sproščanje pritiska in odvajanje vode; tlak v hidravlični motor komoro in je Sesalna cev kapljice, tlak učinek, preko sesalne šobe fine filter steno umazanijo, hidravlični motor v hidravlični motor sobo, odvajajo odplake ventil, nastanek sesalno proces. Ko voda teče skozi motor, hidravlični, Sesalna cev poganja vrteti, Sesalna cev aksialno poganja hidravlični cilinder bat in skupščini presesalni filter je popolnoma očistiti in očistiti s kombinacijo aksialni gibanja in krožno gibanje. Celoten proces čiščenja bo trajal deset sekund. Vrtin ventil zaprt na koncu čiščenja, in povečan pritisk povzroča batni hidravlični cilinder vrniti v prvotno lego in filter začne pripraviti za naslednji cikel zardevanje. V procesu čiščenja, delo normalno filter filter neprekinjeno.

Valovanje se lahko izvede samodejno, načelo: kot smo že omenili, je odprl valovanje hidravlični ventil batni hidravlični cilinder in ukrepi za doseganje, in to so skozi valovanje krmilnik za nadzor. Valovanje upravljavca, ki temelji na vrednost diferenčnega tlaka iz filtra in vtičnico natančno nadzorovati hidravlični ventil in hidravlični cilinder in upravljavca moč prihaja iz cevovoda lastne tlak.

Samočistilni filter značilnosti: valovanje neprekinjeno oskrbo z vodo, celotno valovanje šobo je neto filter vsak način za dosego tega cilja. Valovanje je samo Mali nastavek med šobo in spremembe lep lokalni tlaka, in zbiralec in hidravlični cilinder ukrep vpliva na normalno oskrbo z vodo. Ob istem času, količino vode, porabljene med backwashing je zelo majhna pri pretoku 300 m3 / h. Na primer, valovanje pretok 35-40m 3 / h, valovanje časa od 7-15 sekund, valovanje vode prostornine 80-160L.