Dom > Znanja > Vsebine

Zahteve za samočistilne filtre

Filtrirne specifikacije je treba ujemati z vgradnjo cevovodov, če pretok filtra ne more ustrezati zahtevam cevovoda, se lahko vzporedno namestita dva (ali več) filtera ali naredita naslednji filter.

Filter je treba vgraditi v sistem, ki je čim bolj zaščiten, vpliv vstopa v nizki tlak, zato ga je treba namestiti blizu vira tlaka.

Filter naj bo v zaprtem sistemu v zaporedju. Da bi zagotovili nemoteno oskrbo z vodo v času izpada, se predlaga, da se v sistem določi bypass in da je treba zaporni krogelni ventil nastaviti za uvoz, izvoz in obvoz filtera. Če obstaja tveganje povratnega toka, je treba na izhodu filtra namestiti kontrolni ventil.

Ko izbirna opomba, da voda, ki teče skozi samodejno čistilni filter, ne preseže temperature.

Mesto namestitve s trifazno 380-voltno frekvenčno frekvenco (trofazni štiriparni sistem). Cev za kanalizacijo ne presega 5 metrov, da bi se izognili povratnemu tlaku.

DC sistem pozornost do natančnosti filtrov, predobdelava, tlak zadev, previdnost prekinitveni čas sistem nadzora časa.

Razumna izbira instalacijskega okolja, bodite pozorni na vodotesnost, dež, vlago.

Vhodni priključek, odtok, kanalizacija mora biti vgrajen ventil (odvodni ventil mora biti hiter ventil).

Neto razdalja med opremo ni manjša od 1500 mm; neto razdalja med opremo in steno ni manjša od 1000 mm; opremo in okolico je treba zagotoviti z vzdrževalnim prostorom najmanj 500 mm.

Cevovode za uvoz in izvoz opreme je treba postaviti blizu nosilca cevi za utorov cevi; ki je neposredno povezana s šobo posode je večja ali enaka DN150 pod ventilom, je treba nastaviti nosilec.