Dom > Znanja > Vsebine

Prednosti samofinanciranja v primerjavi s tradicionalnimi izdelki

Dec 28, 2017

Filter za samopostrežno čiščenje je poseben filtrirni stroj, ki s filtrirnim zaslonom neposredno prekinja nečistoče, suspendirane in trdne snovi v vodi, da bi v veliki meri zmanjšali motnost, očistili kakovost vode, zmanjšali količino umazanije, alge, rje itd. Uporablja se za čiščenje kakovosti vode in zaščito sistema in druge opreme pri normalnem delu.

Filter za samočistiljenje sprejme inteligentno opremo, njen sistem lahko samodejno ugotovi stopnjo nečistoče kumulacije. Podajte signal za izpustni ventil za samodejno praznjenje. Posebno se uporablja pri čiščenju vode, samočistilni filter z enostavno zasnovo in dobro izvedbo bo dosegel idealen učinek filtracije v odpadni vodi.

V primerjavi s tradicionalnimi izdelki filtrirajo samočistilni filter in premagujejo težave majhnega izvajanja, se zlahka zamašijo z umazanijo, potrebujejo montažne dele filtra v času filtracije in ne morejo nadzorovati stanja filtra hkrati, lahko tudi filtrirajo surovo vodo in samodejno očistijo filtrirni element ter samodejno odtekajo. V procesu čiščenja in odtekanja lahko deluje brez časovnega časa in spremlja stanje delovanja filtra, zato je to zelo avtomatski filter.

V običajnem stanju lahko samočistilni filter doseže avtomatsko povratno vodo brez časovnega zakasnitve in ga je mogoče nastaviti na cikel filtracije. Filtri so lahko v smeri navpičnega in vodoravnega tipa. Samotočilni filtri se v industriji, kmetijstvu, komunalni elektriki, elektroniki, medicini, hrani, tiskarstvu in barvanju, gradbeništvu, jeklarstvu, metalurgiji, papirju in drugi filtraciji vode v industriji pogosto uporabljajo.

Na primer, ko se filtri za samočistilno čiščenje uporabljajo v reciklirani vodi, se po obdelavi s filtri kakovost vode zmanjša od standarda za življenje in pitje, vendar višja od standarda za dovoljeno odvajanje odpadne vode, zato jo je mogoče uporabiti za vrt zeleno , vodotokov, mestne zelenice, cisterne za brizganje vode, zajezitve vode v termoelektrarni in kemični tovarni, avtomobilske vode za pranje itd., da bi zmanjšali stroške vode in prihranili sredstva. http://www.inocofiltration.com/