Dom > Znanja > Vsebine

Plinski filter oblikovne značilnosti

1, oprema za filtriranje sprejme patentiran notranji mehanske strukture, ki spozna funkcijo visokotlačnih valovanje v pravi pomen, lahko enostavno in temeljito odstrani nečistoče, ki jih filter zadrži, in je ne mrtvega kota in ni manjšanje tok, da zagotovi učinkovitost filtracije in dolgotrajno življenjsko dobo.

2, filter oprema uporablja 304,316 L inox Klinast filtra, visoko trdnost, visoko natančnost, korozijska odpornost, maksimalno filtriranje natančnost do 25 mikronov.

3 oprema za filtriranje skozi svoje iskanje in odziv zmogljivosti za doseganje samodejni valovanje, za obravnavo nestabilne vode kakovost nihanja, brez človeškega posredovanja.

4, manj obrabnih delov filtrirna naprava, ne potrošni material, nizko delovanje in stroški vzdrževanja, enostavna uporaba in upravljanje.

5, oprema za filtriranje nadzor odziven, natančno delovanje sistema, po različnih vodnih virov in filtriranje prilagodljivost prilagoditi valovanje tlak razlika čas in čas nastavitve.

6, filter opreme v procesu valovanje, vsak filter (skupine), sledi valovanje delovanje; zagotoviti, da filter je varno in učinkovito čiščenje in druge filtre ne vpliva, še za filtriranje.

7, filter naprave z uporabo pnevmatski možganov ventil, valovanje je trajal kratek čas, manj porabe vode valovanje, varstvo okolja in gospodarstva.

8, filtriranje napravo strukture design, kompakten in primerno, majhen odtis, prilagodljivo namestitev in mobilnost.

9, oprema za filtriranje električni sistem z integrirano nadzorni režim, daljinski upravljalnik, lahko doseže