Dom > Znanja > Vsebine

Načelo delovanja separatorja in njegovo uporabo ter vzdrževanje

Jan 05, 2018

Separator filtrov je tipična naprava za ločevanje filtra, ki vključuje filter, drugi filter in kovinsko lupino ter druge sestavne dele. Na tej osnovi je filter ločevalec opremljen tudi s kanalizacijskim ventilom, izpustnim ventilom, razponom tlaka, varnostnim ventilom, grelnimi napravami in druge dodatke, ki se uporabljajo za filtriranje materiala.

Ko je material v separator filtra, se je najprej najprej zbral v aluminijastem pladnju in nato razpadel v koalzijski filter od znotraj navzven. Sledi prvi korak filtrirnega sloja, ki filtrira trdne nečistoče; drugi korak skozi sloj demulsifikacije, emulgirano ločevanje olja in vode; tretji korak s slojem koalescence bodo majhne kapljice kapljic vodne kapljice, ki se naselijo v skalo. In nastale kapljice vode se nadalje ločijo z deaktivacijskim delovanjem separacijskega filtra in se poravnajo v sedimentacijskem rezervoarju in izpraznjene z odtočnim ventilom; Medtem se čisto gorivo zbira v pladenj drugega nivoja skozi separacijski filter in se odvaja iz izstopa iz separatorja filtra.

Pri separatorju filtra njegov delovni čas in življenjska doba v glavnem temeljita na razliki tlaka za presojo, če je bil koalzijski filter blokiran, tokrat je treba zamenjati filter za ločevanje filtra.

V normalnih okoliščinah, dokler je ločilni filter nameščen po dolgotrajnem neprekinjenem, zanesljivem delu, običajno ne odprete čiščenja pokrova. Vendar, da ne bi vplivali na njegovo običajno delo, ne pozabite na potrebo po pravočasni deflaciji, kajti če je kopičenje presežnega plina v lupini škodljivo.

Hkrati je treba po vsaki operaciji polnjenja postaviti usedlino. Normalno je, da je voda v usedlini normalna. Če ugotovimo, da ima usedlina trdne nečistoče, je treba vzrok identificirati, ukrepe za zdravljenje pa je treba nemudoma sprejeti.http: //www.inocofiltration.com/