Dom > Znanja > Vsebine

Prednost filtera vreč

Dec 26, 2017

Filter za vreče je običajen sistem filtracije, obstaja filterna košara iz nerjavečega jekla, ki podpira filtrirno vrečko znotraj ohišja filtra. Tako, ko tekočina teče vzdolž vstopne šobe, bo potekla filter vrečko in nato iztočnica iz izstopa, med tem postopkom se nečistoče v tekočini učinkovito ujamejo v filtrsko vrečo in dosežejo namen filtracije. Kar se tiče kopičenja umazanije, spremenite samo filtrsko vrečko, jo lahko znova uporabite.

Vrečasti filter je prednost pred velikim filtrirnim območjem, velikim pretokom, majhnim volumnom in zmogljivostjo velike količine blata.

Poleg tega je zaradi principa delovanja in strukture vrečk filtrirno mesto primerno zamenjati filtrsko vrečo, filtrirni stroj pa brez čiščenja omogoča prihranek časa. Poleg tega je hitrost puščanja filtrske vrečke majhna, zato je kakovost filtra učinkovito zagotovljena.

Vreča je lahko pod visokim pritiskom, majhnim diferenčnim tlakom, nizkim stroškom delovanja, očitnim učinkom varčevanja z energijo.

Natančnost filtriranja lahko v zadnjih dneh doseže 0,5 mikronov, zato jo lahko uporabljamo široko, prilagodljivo in z različnimi načini namestitve, ki se lahko povežejo s filtrom za samočistilne filtre, membranskim filtrom in drugim filtrirnim sistemom, da izpolnjujejo različne zahteve.

Do sedaj so vrečke filtri uporabili v naftni kemični industriji, prevleke, smolo premaz, tiskarske barve, hrane in pijače, elektronike, farmacevtskih izdelkov, obdelave kovin, industrijskih in drugih področjih obdelave vode. http://www.inocofiltration.com/