Dom > Znanja > Vsebine

Namestitveni napotek filtrirne plošče

Filtrirne specifikacije je treba ujemati z vgradnjo cevovodov, če pretok filtra ne more ustrezati zahtevam cevovoda, se lahko vzporedno namestita dva (ali več) filtera ali naredita naslednji filter.

Filter je treba vgraditi v sistem, ki je čim bolj zaščiten, vpliv vstopa v nizki tlak, zato ga je treba namestiti blizu vira tlaka.

Filter naj bo v zaprtem sistemu v zaporedju. Da bi zagotovili nemoteno oskrbo z vodo v času izpada, se predlaga, da se v sistem določi bypass in da je treba zaporni krogelni ventil nastaviti za uvoz, izvoz in obvoz filtera. Če obstaja tveganje povratnega toka, je treba na izhodu filtra namestiti kontrolni ventil.

Ko izbirna opomba, da voda, ki teče skozi samodejno čistilni filter, ne preseže temperature.

Mesto namestitve s trifazno 380-voltno frekvenčno frekvenco (trofazni štiriparni sistem). Cev za kanalizacijo ne presega 5 metrov, da bi se izognili povratnemu tlaku.

DC sistem pozornost do natančnosti filtrov, predobdelava, tlak zadev, previdnost prekinitveni čas sistem nadzora časa.

Razumna izbira instalacijskega okolja, bodite pozorni na vodotesnost, dež, vlago.

Opomba: sistem za povratno vodo se ustavi za daljši čas ali se zaustavi sezonsko. Preden zaustavite sistem, v vodo namestite ustrezno količino zaviralca korozije in sprejmite ukrepe za zaščito pred vlažno vodo, da zmanjšate korozijo in zaščitite sistem.