Dom > Znanja > Vsebine

Avtomatski filtrirni filter z visoko učinkovitostjo obdelave onesnaževanja

Samodejni povratni izpust je poseben filter z dobrim filtracijskim učinkom, zlasti pri naravnem filtriranju pigmenta. V procesu proizvodnje bo proizvedla maso odpadne vode, ki vsebuje veliko organskih snovi in ​​pigment. Organske snovi vsebujejo pretežno pigment, mlečno kislino, celulozo, hemicelulozo in druge. Če se ne zdravi in ​​bo imela škodljiv vpliv na okolje, je filter za povratne vode pomemben za obdelavo nečistoč v odpadni vodi.

backwash filters.jpg

Filter za povratno vodo je mogoče neposredno prestrezati nečistoče v vodi, na primer nečistoče v odpadni vodi pri proizvodnji naravnega pigmenta, kot so trdne snovi v suspenziji, trdne delce itd., Ki bodo imeli zmogljivost za čiščenje vode, zmanjšanje sistema umazanije, bakterij in alg, korozije itd., da bi očistili kakovost vode in delovanje zaščitnega sistema.

Kar se tiče avtomatskega filtrirnega filtra, se sprejme z več filtrirnimi elementi, tako da bo doseženo večje učinkovito filtrirno območje, manjši diferenčni tlak. Hkrati je priročno opremljen s filtrom za filtriranje. Zlasti za sistem samodejnega nadzora, je lahko odvisno od dejanskega stanja uporabnika, da nastavi parametre sistema.

Kakovost obdelane vode s filtrom za povratno vodo lahko doseže standard izpusta odpadne vode, ki jo določi država za učinkovito zaščito okolja. Poleg tega je voda z obdelavo filtra, ki jo je mogoče ponovno uporabiti in reciklirati, učinkovito shranjevala vodni vir.

Izkazalo se je, da avtomatski filtri za odzračevanje uporabljajo samodejni diferenčni tlak in se sami očistijo brez časovnega zamika z visokim samodejnim delovanjem in majhnim diferenčnim tlakom ter brez ročnega odstranjevanja filtrske pogače. Torej, po preteklih filtrih je bila obdelava naravnega pigmenta v odpadni vodi učinkovito rešena, zato imajo ti filtri močno zmožnost onesnaževanja in se bodo v industriji in podjetju zelo razširili. Http://www.inocofiltration.com/