Dom > Znanja > Vsebine

Filtri aktivnega oglja v življenju so bistveni

Dec 30, 2017

Oprema filtra z aktivnim ogljem je oprema za pitno vodo in obdelavo hrane. Motnost <5 mm="" l="" vode="" skozi="" napravo="" po="" zdravljenju,="" lahko="" je="" bistra,="" suha="" alkoholna="" okusna,="" netoksična,="" sterilna,="" brez="" vonja,="" lahko="" neposredno="" pije="" surovo=""> Očiščena voda ustreza nacionalnim standardom kakovosti pitne vode.

Filtri z aktivnim ogljem odstranijo vodno barvo, vonj in živo srebro, svinec, kadmij, cink, železo, mangan, krom in druge težke kovine, pa tudi odstranite vodni arzen, hidrid, sulfid, klor in druge polimerne spojine. Stroncij, radij in druge radioaktivne snovi material za odstranjevanje in uničenje vodnih bakterij in E. coli ter drugih rakotvornih snovi. Je idealna oprema za oskrbo z vodo, živila, pijača, farmacevtska, kemična in druga industrijska čiščenja vode.

Struktura filtra z aktivnim ogljem je preprosta, preprosta in vzdrževana. Uporablja se za hrano, pijačo, kemična in druga podjetja ter ustanove, ki zahtevajo višjo kakovost vode, temveč se uporabljajo tudi za restavracije, hotele, vojaške enote, postaje in terminale. Kot industrijska voda in oprema za oskrbo z vodo.

Filtri z aktivnim ogljem so naša zasnova in izdelava izkušenj, pridobljenih pri večini uporabnikov, spreminjala izvirno vodo in kanalizacijsko smer, zaradi česar je voda boljša in jo večina uporabnikov pozdravlja.