Proces filtracije vode

1. Postopek filtriranja vode Uvod Tekočino filtriramo s filtrsko vrečko v smeri od znotraj navzven, ki jo podpira filtrirna košara za poliranje. Potem doseže zahtevan učinek idealne trdne ločitve tekočine. Izbere lahko različno filtrirno natančno filtrsko vrečko. Kar se tiče tekočine ...

Podrobnosti izdelka

1. Postopek filtriranja vode Uvod

Tekočino filtriramo s filtrsko vrečko v smeri od znotraj navzven, ki jo podpira škatla za filtriranje. Potem doseže zahtevan učinek idealne trdne ločitve tekočine.

Izbere lahko različno filtrirno natančno filtrsko vrečko. Kot se tekočina pretaka v vrečasti filter iz vrha filtrske vrečke, da celotno tekočino porazdeli v površino filtrske vrečke, naredimo celotno raven osnovne konstantne distribucije tekočine, majhen negativni vpliv turbulentnega toka in dober učinek filtriranja.

image001


2. Sam postopek čiščenja filtra

Ko diferenčni tlak vhodnega in izstopnega cevovoda doseže predstavljeno vrednost, bo filter začel postopek čiščenja. Celoten postopek samočiščenja vsebuje dva koraka: odpre se izpustni ventil; dva čopiča iz nerjavečega jekla, ki jih poganja notranjost motorja, čiščenje nečistoč, ki jih je ujela mreža, nato se nečistoča izprazni iz izpustnega ventila. Celoten proces čiščenja traja približno 15 do 60 sekund, medtem ko se v tem času filtrira sistem ne ustavi teče in ga nadzoruje kontrolni okvir.

Tip krmiljenja: ima tri modele tega, časovnega, diferenčnega tlaka in krmiljenja PLC.


3.FAQ

a.Kako je vaša cenovna raven?

A: Tovarniška neposredna prodaja, imamo celoten proizvodni proces dela od standardnih izdelkov do OEM delov.

b.Kako vaša tovarna v zvezi s kontrolo kakovosti?

A: certifikati ISO9001 in ASME. Eno leto garancije in življenjsko dobo tehnične podpore.

c.Kateri plačilni pogoji sprejemate?

A: T / T ali L / C ali West Union ali Moneygram ali Paypal, drugi so dobrodošli.

d.Kako uredite pošiljko?

O: po morju / z vlakom / po zraku ali po ekspresiji, 15-20 dni proti depozitu.

image003

 


Povpraševanje