Samotrošni filter za namakanje vode

1. Sam čiščenje vode za vodo za namakanje Uvod Ta filter ščetk je enak Bernoullijevemu filtru, dolga življenjska doba, običajno je delovni čas lahko več kot 10 let in potrebno je okolju prijazno kemijsko obdelavo. Poleg tega imate na voljo številne izbire, kadar je to potrebno, za materiale, ...

Podrobnosti izdelka

1. Sam čiščenje vode za vodo za namakanje Uvod

Ta filter ščetk je enakovreden Bernoullijevemu filtru, dolga življenjska doba, običajno je delovni čas lahko več kot 10 let in potrebno je okolju prijazno kemijsko obdelavo. Poleg tega imate veliko izbire, če je potrebno, za material, lahko izberete ohišje filtra iz ogljikovega jekla in ohišje iz filtra iz nerjavnega jekla in SS316L. za zanesljivo vrsto čiščenja ima ročni, časovni in diferenčni tlak s PLC krmilnim poljem.

image001


2.Detail

Original: Jiangsu, Kitajska

Certificiranje: ISO9001, CE, ISO14001, Rosh, ASME "U" žig

Cena: obrestno

Material: ogljikovo jeklo, SUS304, SUS316L

Napetost: 220V / 380V 50Hz, napetost je lahko lokalno povpraševanje

Izplačilo: T / T, L / C ali drugi

Datum dobave: 35 dni po avansnem plačilu

3. Sam postopek čiščenja filtra

Ko diferenčni tlak vhodnega in izstopnega cevovoda doseže predstavljeno vrednost, bo filter začel postopek čiščenja. Celoten postopek samočiščenja vsebuje dva koraka: odpre se izpustni ventil; dva čopiča iz nerjavečega jekla, ki jih poganja notranjost motorja, čiščenje nečistoč, ki jih je ujela mreža, nato se nečistoča izprazni iz izpustnega ventila. Celoten proces čiščenja traja približno 15 do 60 sekund, medtem ko se v tem času filtrira sistem ne ustavi teče in ga nadzoruje kontrolni okvir.

Tip krmiljenja: ima tri modele tega, časovnega, diferenčnega tlaka in krmiljenja PLC. Filtri za samodejno čiščenje filtra XF-X01 se pogosto uporabljajo pri filtriranju vode ali stanju filtriranja suspendiranih trdnih snovi z visoko učinkovitostjo filtriranja, ekonomskimi in okoljskimi učinki.

 

4.VARNA SERVISA

a. Zagotavljamo brezplačno tehnično storitev o AHU filtru

b.Free on-site touring in uvedbo naše tovarne

c. Zagotavljamo procesiranje in preverjanje brezplačno

d. Zagotavljamo lahko pravočasno dostavo vzorcev in blaga

e.Zakončajte spremljanje vseh naročil s strani posebne osebe in obveščajte stranke pravočasno

f.Vsa poprodajna prošnja se bo odzvala v 24 urah

image003Povpraševanje