Tekoči tekoči procesi

1.Procesni filter Tekočine Uvod Izberete lahko različno filtrirno natančno filtrsko vrečko. Kot se tekočina pretaka v vrečasti filter iz zgornje strani filtrske vrečke, da celotno tekočino porazdelite na površino filtrske vrečke, naredite celotno raven osnovne konstantne porazdelitve tekočine, majhne negativne ...

Podrobnosti izdelka

1.Procesni filter Tekočine Uvod

Izbere lahko različno filtrirno natančno filtrsko vrečko. Kar zadeva tekočino, ki se pretaka v vrečasti filter iz zgornje strani filtrske vrečke, da celotno tekočino porazdeli na površino filtrske vrečke, naredite celotno raven osnovne konstantne porazdelitve tekočine, majhen negativni vpliv turbulentnega toka in dober učinek filtriranja. doseganje zahtevanega učinka idealne trdne ločitve tekočine.

Izbere lahko različno filtrirno natančno filtrsko vrečko. Kot se tekočina pretaka v vrečasti filter iz vrha filtrske vrečke, da celotno tekočino porazdeli v površino filtrske vrečke, naredimo celotno raven osnovne konstantne distribucije tekočine, majhen negativni vpliv turbulentnega toka in dober učinek filtriranja.

image001


2.Father

Sistem

INOCO zdaj spreminja od enega samega dobavitelja filtrov k močnemu celovitemu ponudniku filtrov storitev in tehnologij. Ne glede na to, v katero panogo ste, lahko izpolnimo zahtevo vašega fluidnega sistema.

Profesionalna izdelava

INOCO dobi licenco GB150 in ASME za proizvodnjo, ki lahko zagotovi zanesljivost vreč in zanesljivost za načrtovanje in izdelavo.

Bogate filtracije

INOCO ima izkušnje s filtracijo več kot deset let, ki so jih kdaj servisirali za 25000 podjetij in lahko pravočasno izberejo pravo in primerno rešitev glede na vaše stanje.


3.FAQ

1. Ali ste proizvajalec, trgovska družba ali tretja oseba?

O: Smo proizvajalec in našo družbo smo zgradili že od leta 2007.

2. Kje se nahaja vaša tovarna?

A: Naš naslov tovarne je: No.58 Rongxing 3. Road, industrijski park Furong, Wuxi mesto, Jiangsu province, Kitajska.

3. Kako lahko pridem v vašo tovarno?

O: Naša tovarna je blizu letališča v Šanghaju, lahko nas pobere na letališču.

4. Če bom moral nekaj dni ostati v vašem kraju, ali je hotel rezervirati za mene?

O: Vedno mi je všeč, hotelske rezervacije so na voljo.

image003

 


Povpraševanje