Filtrirni element z mehanskim očiščevalnim učinkom

Predstavitev vodil na visoki ravni z nizkimi mahaničnimi navadami XF-D3 serije Inoco sesalni samočistilni filtri se uporabljajo za mehansko očiščene in kompleksne nečistoče z visokim pretokom, ki se lahko ujemajo s cevmi 10 ", 12", 14 "in 68". Če je vaša pretočna zmogljivost večja od 2500m3 / h, priporočamo ...

Podrobnosti izdelka

Visoka šola z nizkimi m ehansko usmerjenimi trenerji   uvod

XF - D3 serije Inoco sesalni samočistilni filtri se uporabljajo za mehansko očiščene in kompleksne nečistoče z visokim pretokom, ki se lahko ujemajo s cevmi 10 ", 12", 14 "in 68". Če je vaša pretočna zmogljivost večja od 2500m3 / h, je priporočljivo uporabiti ta filtrirni sistem z več filtriranjem.


20151199107639.jpg2014821101015974.jpg

2014821101336230.jpg

Prednost

■ Očiščeni tip: Krmiljenje z diferenčnim tlakom, ko se nečistoče združijo, ko razpon tlaka doseže nastavitveno vrednost (1bar), se krmilno stikalo vklopi, da začne os čiščenja.
■ Izberete lahko vznožni model, ročno ali samodejno delovanje, to je en samofilter.

Nečistoče, ki se iztisnejo skozi hrbtno stran pralnega stroja, do povratnega izpiranja.
■ Natančnost filtracije: 25 ~ 200 mikronov

■ Vsebnost trdne snovi: manj kot 200 ppm

■ Maksimalni pretok je lahko do 4500 m3 / h.

图片2.png

Delovno načelo   

Postopek filtracije: ko tekočina z nečistočami teče v dno filtra, se bo hitrost tekočine upočasnila, tekočina pa se bo premaknila navzgor v smeri 90 stopinj. Filtrirane nečistoče bomo ustavili v lupini, čistilna tekočina pa se bo nenehno iztekala zunaj izolacijskega filtracijskega elementa in nato končno izhajala iz izhoda.

Postopek povratnega toka: proces povratnega voda poteka v DP med cevovodom in atmosfero. Votla čistilna naprava se razteza na dolžino celotnega filtrskega elementa in se počasi vrti znotraj filtrskega elementa, nato pa izprazni nečistoče iz odvodne šobe. Konec čistilne naprave je zelo blizu filtrirnemu elementu, je enaka višina za njegovo odprtino in zbiralnik nečistoč. Zbiralnik nečistoč je izdelan iz krožnih in vertikalnih cevovodnih cevi. V celotnem protipoternem pranju se glavna tekočina ne ustavi in ​​se nadaljuje filtracija.


图片3.png

Uporaba

■ Avtomatsko samotirno čiščenje se lahko uporablja v skoraj vseh čistilcih vode, kot so oskrba z vodo, sistem za prečiščevanje vode, gašenje vode, vonj slane vode, ki se uporablja za hlajenje, predelavo in zaščito pred požarom. Ta sistem za upravljanje filtra lahko zagotovi cikel vodnih virov in prihranek stroškov.

■ Ti mehansko očiščeni filtri se v predelovalni industriji pogosto uporabljajo za zaščito toplotnih izmenjevalnikov, cevovodne črpalke, sistema recikliranja odpadne vode itd.

■ V elektroenergetski industriji se lahko uporabljajo mehansko očiščeni sesalniki z visokim pretokom za zaščito toplotnih izmenjevalnikov, cevovodne črpalke, šobe za brizganje vode, sistema recikliranja odpadne vode itd.

■ Avtomat za samočistilno čiščenje se lahko uporablja za industrijo celuloze za odstranjevanje vlaken iz vode, da se prepreči zamašitev šobe in lubje in čip ločijo v procesu kroženja.

■ Mehansko očiščeni sesalniki z visokim pretokom se lahko uporabljajo za čiščenje odpadne vode, druga obdelava kanalizacije v kanalizaciji, filtriranje odplake v drugi stopnji in nato za čiščenje čistih voda.

■ Mehansko očiščeni sesalniki z visokim pretokom se lahko uporabljajo v kovinski predelovalni industriji, da zagotovijo veliko čisto vodo za gašenje, odstranjevanje, peč itd.

Zagotavljanje kakovosti

1.Strokovna revizija pogodb se je lotila vseh služb, da bi zagotovila izvedljivost vsakega naročila.

2. Načrtovanje in validacija obdelave pred proizvodnjo v razsutem stanju.

Strog nadzor nad vsemi surovimi in pomožnimi materiali, Vse surovine dosežejo svetovno napredovalno raven.

3. Inšpekcijski pregled na kraju samem za vse postopke, inšpekcijski zapisi sledijo 3 leta.

4. Vsi inšpektorji so usposobljeni za mednarodna potrdila.  

Pogosta vprašanja

1.Kateri plačilni pogoji sprejemate?

A: T / T ali L / C ali West Union ali Moneygram ali Paypal, drugi so dobrodošli.

2.Kako uredite pošiljko?

O: po morju / z vlakom / po zraku ali po ekspresiji, 15-20 dni proti depozitu.

3.Kakšno je vaše delo dobave?

O: Samodejni filter za ponovno spiranje, avtomatski samočistilni filter, filter za zemeljski plin, filter za vreče, filter za sesalnike, sintrani filter porozne kovine, statični mešalnik itd., Ki se široko uporabljajo pri obdelavi vode, filtriranju petrokemične industrije, ločevanju zemeljskega plina itd.

4.Kaj je čas dobave filtra?

O: Na splošno, 35 dni po avansnem plačilu, če je OEM, bo 40-45 dni po predplačilu, pristanišče dostave je Shanghai.

5.Kako je vaše blago kakovost?

O: Sodelovali smo z mnogimi svetovnimi razredi, ki smo jih spremljali že vrsto let, na primer s strankami Conoco Phillips, Shell, Fluor, Sinopec, PetroChina, Samsung inženirstvo, BASF, Bayer, Worlypesons itd.

Naši izdelki so dobri odziv naših strank.

6.Katero fizično in kemijsko testiranje lahko zagotovite?

O: fizično in kemično testiranje, ki ga ponujamo, vključuje:

Analiza velikosti delcev

testiranje kemijske sestave

preskušanje fizične lastnosti: preskus trdote, preskušanje natezne trdnosti, preskus udarca pri sobni temperaturi, preskus z udarci pri nizki temperaturi

NDT: PT, MT, UT in RT

Metalografsko testiranje.

图片4.png

Povpraševanje