Obtoku vodni Filter

1. kroži voda filter uvod to kroži voda filter je enaka Bernoullijevih filter, dolgo življenjsko dobo, običajno delovnega časa lahko več kot 10 let in okolju prijazen – brez kemične obdelave potrebna. Poleg tega, imate veliko možnosti, če je potrebno, za material...

Podrobnosti izdelka

1. kroži voda filter uvod

Obtočne vode filter je enaka Bernoullijevih filter, dolgo življenjsko dobo, običajno delovnega časa lahko več kot 10 let in okolju prijazen – brez kemične obdelave potrebna. Poleg tega, imate veliko možnosti, po potrebi, za material, lahko izbira ogljikovega jekla držalo in inox vodo držalo in SS316L. za zanesljivo čiščenje vrsto, ima priročnik, čas in diferenčnega tlaka z polje nadzor PLC nadzor.

image001


2. podrobnosti

Napetost: 220V/380V 50Hz, napetost je lahko kot lokalnega povpraševanja

Plačilni pogoj: T/T, l/c ali drugi

Dobavni rok: 35 dni po predplačila

Pakiranje: izvoz leseni prefinjeni preobleki

Trg: Srednji vzhod / Azija/Afrika/Južna Amerika/Evropa/Severna Amerika

Garancija: 1 leto

MOQ: 1 niz


3. naše prednosti

a.Strict fizikalno-kemijskih postopkov testiranja: izpolnjevanje zahtev zasnova izdelka in procesa, ki zagotavlja zanesljive podatke o preskušanju.

b. kratek dobavni rok: Če en zabojnik 15-20 dni. Zalogi imamo tudi nekatere standardne velikosti cevi in palice, če potrebujete 3-5 kosov, smo lahko dostavi kmalu.

c. varno pakiranje: olje proti rjavenju razširila na cevi in palice pred ladijskega prometa, plastike kape na cevi konča za zaščito notranje površine, vsaka palica zavaruje z cevi iz lepenke. Končno pakirati z ohranja plovnost, imeti paket ali v primeru lesenih.

d. najboljši poprodajnih storitev: več kot 60 % izdelki prodajajo v jugovzhodni Aziji, na Bližnjem vzhodu in v Evropi, in vsi izdelki ne zaupa domačih in tujih kupcev.

image003Povpraševanje