Samodejno vodnih sistemov za filtriranje

1. samodejno vode, filtriranje sistemov uvedba samodejnih filtrov, inc je primerna za filtre z 1''-36'' cevovod lahko izbirate, s prednostmi nenehno fluida, varnost delovanja enostavno vzdrževanje, XF serije self-čiščenje filtra je široko uporabljajo na celotnem območju industrije. XF-X05 sebe...

Podrobnosti izdelka

1. samodejno vode, filtriranje sistemov uvod

Avtomatski filtri inc je primerna za filtre z 1''-36'' cevovod lahko izbirate, s prednostmi nenehno fluida, varnost delovanja enostavno vzdrževanje, XF serije self-čiščenje filtra je razširjen na celotnem območju industrije. XF-X05 samo čiščenje filtrov krtačo je z visoko filtracijo predstava v pogoj za filtriranje oborjeni trdne snovi, tekočine tokov v strani in s strani, ki je bolj učinkovito v postopku filtracije.

image001


2. naše prednosti

a. strogo fizikalno-kemijskih postopkov testiranja: izpolnjevanje zahtev zasnova izdelka in procesa, ki zagotavlja zanesljive podatke o preskušanju.

b. kratek dobavni rok: Če več kot 10 sklopov, 50 dni. Zalogi imamo tudi nekatere standardne velikosti krtačo Samočistilni filter, če potrebujete 3-5 kosov, smo lahko dostavi kmalu.

c. varno pakiranje: leseni člena mogoče popraviti naše vodni filter iz nerjavečega jekla stanovanj, končno pakiran v izvozu lesene primeru ladijskega znamke določijo zunaj primeru navesti informacije o pošiljanju prejemnika.

d. najboljši poprodajnih storitev: več kot 60 % izdelki prodajajo v jugovzhodni Aziji, na Bližnjem vzhodu in v Evropi, in vsi izdelki ne zaupa domačih in tujih kupcev.


3. naših storitev

Æ zagotavljanje tehničnega projektiranja in rešitve;

Ø New rastlin gradnjo smernice;

Ø načrtovanje in izdelavo opreme za nestandardne;

Ø strokovno tehnično usposabljanje in navodila na strani v skladu s pogodbo;

Ø oskrbo dodatki na koli;

Ø Tele-tehnično svetovanje in storitve;

Æ druge posebne tehnične službe v skladu s strankinimi zahtevami.

image003


Povpraševanje