Samodejno čistilno čistilo

1. Avtomatski samotirni čistilec Uvod Avtomatski samočistilni cedilnik se pogosto uporablja na celotnem področju industrije, ki je primeren za filtre z 1 '' - 36 '' plinovodom, s katerimi lahko izbirate, s prednostmi neprekinjenega pretoka tekočine in enostavnim vzdrževanjem varnosti. Filtri čopiča lahko neprekinjeno ...

Podrobnosti izdelka

1. Avtomatsko samočistilno čiščenje Uvod

Avtomatski samotirni čistilec se pogosto uporablja v celotnem industrijskem območju, ki je primeren za filtre z 1 '' - 36 '' plinovodom, s katerimi lahko izbirate, s prednostmi neprekinjenega pretoka tekočine in enostavnim vzdrževanjem varnosti. Filtrirni čopič omogoča neprekinjeno oskrbo z vodo, le manj kot 5% celotnega pretoka vode za čiščenje, 2 - 15 sekundni čas spiranja. Filtrirni čopič za samočistilni filter je z visoko natančnostjo filtriranja,> 200μm stopinje filtracije, vse vrste filtrirnih mrež, ki jih je mogoče izbrati.

image001

 

2. Naše prednosti

a.Extensive production experiences: Specializirani smo za industrijo čiščenja zraka za več kot 10 let, AHU predfilter lahko optimiziramo oblikovanje pretoka zraka glede na prilagoditev velikosti klimatske naprave, filtriramo učinkovitost, parametre zaznavanja pretoka zraka, da zagotovimo da kupci.

b. Visoka kakovost surovin: Imamo kvalificiran sistem certificiranja dobaviteljev, pridružili smo se D & B s DUNS registrirani "

c. Strogo fizično / kemijsko testiranje: izpolnjuje zahteve načrta in postopka izdelka, ki zagotavlja zanesljive podatke o preskusih.


3.Our storitev

Ø Zagotoviti tehnično zasnovo in rešitve;

Ø Nove smernice za gradnjo naprav;

Ø Oblikovanje in izdelava nestandardne opreme;

Ø strokovno tehnično usposabljanje in svetovanje na kraju samem v skladu s pogodbo;

Ø Pribor za dobavo kadarkoli;

Ø Tele-tehnično svetovanje in storitve;

Ø Druga posebna tehnična služba v skladu z zahtevami naročnika.

1

image003_03image003_04image003_05


Povpraševanje