Samodejni filtri za samodejno čiščenje

1. Avtomatski filtri za čiščenje Uvod Čistilni filter se pogosto uporablja v celotnem industrijskem prostoru, ki je primeren za filtre z 1 '' - 36 '' plinovodom, s katerimi lahko izbirate, s prednostmi nenehnega pretoka tekočine in enostavnim vzdrževanjem varnosti. Filter krtačo lahko neprekinjeno vodo, samo ...

Podrobnosti izdelka

1. Avtomatski filtri za samočistilne filtre

Filter za čiščenje se pogosto uporablja v celotnem industrijskem območju, ki je primeren za filtre z 1 '' - 36 '' plinovodom, s katerimi lahko izbirate, s prednostmi neprekinjenega pretoka tekočine in enostavnim vzdrževanjem varnosti. Filtrirni čopič omogoča neprekinjeno oskrbo z vodo, le manj kot 5% celotnega pretoka vode za čiščenje, 2 - 15 sekundni čas spiranja. Filtrirni čopič za samočistilni filter je z visoko natančnostjo filtriranja,> 200μm stopinje filtracije, vse vrste filtrirnih mrež, ki jih je mogoče izbrati.

image001


2. Sam postopek čiščenja filtra

Ko diferenčni tlak vhodnega in izstopnega cevovoda doseže predstavljeno vrednost, bo filter začel postopek čiščenja. Celoten postopek samočiščenja vsebuje dva koraka: odpre se izpustni ventil; dva čopiča iz nerjavečega jekla, ki jih poganja notranjost motorja, čiščenje nečistoč, ki jih je ujela mreža, nato se nečistoča izprazni iz izpustnega ventila. Celoten proces čiščenja traja približno 15 do 60 sekund, medtem ko se v tem času filtrira sistem ne ustavi teče in ga nadzoruje kontrolni okvir.

Tip krmiljenja: ima tri modele tega, časovnega, diferenčnega tlaka in krmiljenja PLC.


3. Naše prednosti

a. Obsežne izkušnje pri proizvodnji: specializirani smo za avtomatski samočistilni filter, kot so filtrirni filter, filter za strgalo, ohišje vodnega filtra iz nerjavečega jekla, filter za povratno vodo, ohišje vrečk s filtrom in ohišje filtrskega vložka z izkušnjami 10 let.

b. Celovite proizvodne zmogljivosti za filtriranje ščetk: lastnik natančnega radialnega vrtalnega stroja, valjčki za struženje plošč, stružnica, rezkalni stroj za rezkanje, vrtalni in rezkalni stroj, stroj za rezanje pločevine CNC, varilni aparat za varjenje argona z arzonom, polarni varilni stroj za varjenje z varjenjem plina, varjenje manipulator, Co2 plinski zasenčeni varilni stroj, samonastavljiva kolesna polica, vožnja in druge napredne opreme.

image003

 


Povpraševanje