Samodejni filter za samodejno čiščenje filtrov

Uomotični filter čistilec Uvod XF-S3 serije out-scraper samočistilni filter je zasnovan posebej za industrijo papirja, ki rešuje problem prevleke in filtriranje celuloze. Lahko odstrani lomljeni papir in trakove ter zmanjša vpliv emisij na okolje in se prepričajte, da ...

Podrobnosti izdelka

Uomotični filter čistilec uvod  

Filtrirni čistilni filter XF-S3 je izdelan posebej za industrijo papirja, ki rešuje problem prevleke in filtriranja celuloze. Odstrani lomljen papir in trakove ter zmanjša vpliv emisij na okolje in zagotovi, da sta največji delovni čas in kakovost izdelka.


out scraper self cleaning filter.jpg

Funkcija

1. Z vodilnim filtrom za zunanji strgalnik ta filter podaljša filtracijski čas pod istim filtrirnim območjem in zmanjša količino odpadkov materiala;

2. Prilagodljivo prilagajanje razne opreme zagotavlja, da ob delu ne bo vplivala obraba filtra;

3.Filterni elementi so izdelani s plesni, odstopanje okroglosti ne presega 0,5 mm, da bi ovijalo strgalo, popolnoma prilegajo elementom;
4.Humanizacijska zasnova bi se odtočni ventil odprl šele, ko se nečistota zbere do neke mere po čiščenju večkrat, tako da se zmanjša materialni odpadek.

Delovno načelo

Avtomatsko čiščenje filtra
Uporablja zmanjševalec hitrosti za vožnjo ciklotronskega strgala in čiščenje umazanije, ki je pritrjena na mrežnem očesu, da ohranja funkcijo filtriranja kartuš. Edinstvena jasna oblika ohranja vedno deblokirati. Precizno tlačno strgalo in kotno zasnovo zagotavljata ničelno poškodbo očesa v kratkem času in je trajna in jih je mogoče hitro spremeniti.
Outer filter scraper.jpg
Večji rezervni deli


Ne.

Opis

1

Standardna velikost: OD.:85,168,268 Dolžina: 600mm

2

Klinasti filter: 1mm, primeren za delovni tlak nižji od 16kg / cm2

3

Klinasti filter: 1,5 mm, primeren za delovni tlak nižji od 16-30 kg / cm2

4

Klinasti filter: 1,8 mm, primeren za delovni tlak višji od 30 kg / cm2


Uporaba  

Inoco strgalni filter se pogosto uporablja za obdelavo vode, petrokemijo, metalurgijo, električno energijo, kemično, barvo, tiskarsko barvo, papir, hrano in pijačo, farmacevtsko, kovinsko predelovalno industrijo itd.
Filtrirni čistilni filter XF-S3 je izdelan posebej za industrijo papirja z najboljšo učinkovitostjo filtriranja.


scraper filter application.jpg

Naša storitev

Ø Zagotoviti tehnično zasnovo in rešitve;
Ø Oblikovanje in izdelava nestandardne opreme;
Ø strokovno tehnično usposabljanje in svetovanje na kraju samem v skladu s pogodbo;
Ø Pribor za dobavo kadarkoli;

Pogosta vprašanja  

1. Ali ste proizvajalec, trgovska družba ali tretja oseba?
O: Smo proizvajalec in našo družbo smo zgradili že od leta 2007.
2. Kakšna je vaša najmanjša količina naročila, ali mi lahko pošljete vzorce?
O: Naša najmanjša količina je 1, saj je naš izdelek strojna oprema, težko vam pošljemo vzorce, vendar vam lahko pošiljamo katalog, toplo pozdravljamo vas, da obiščete našo družbo.
3. Ali vem, katero plačilo bo sprejelo vaše podjetje?
O: Doslej 100% T / T pred odpremo in 30% depozit, ki ga plača T / T, uravnotežen, ki ga plača L / C.
4. Ali bomo po namestitvi naročila uredili namestitev naprave?
O: Vsi stroji bodo preizkušeni precej pred dostavo, zato jih je mogoče neposredno uporabiti neposredno, tudi naš stroj je enostaven za namestitev, če potrebujete pomoč, bomo z veseljem uredili namestitev, vendar vse stroške bremenijo vas.
5. Ali je vaša cena konkurenčna?
O: Samo dober stroj, ki ga dobimo. Zagotovo vam bomo dali najboljšo tovarniško ceno, ki temelji na vrhunskem izdelku in storitvi.
6.Kakšno je vaše delo dobave?
O: Samodejni filter za ponovno spiranje, avtomatski samočistilni filter, filter za zemeljski plin, filter za vreče, filter za sesalnike, sintrani filter porozne kovine, statični mešalnik itd., Ki se široko uporabljajo pri obdelavi vode, filtriranju petrokemične industrije, ločevanju zemeljskega plina itd.


Petrochemical Machinery Equipment.jpg


Povpraševanje