Pesek filtra skrbi za bazene

Pesek filtra skrbi za bazene
Podrobnosti izdelka

1.Sand filter skrbi za bazene Uvod

Razumna struktura pokriva majhno območje majhnega območja, dobro tesnjenje, veliko zmogljivost pretoka, enostavno delovanje, notranja in zunanja obdelava filtra je obdelava peska ali poliranje, zato je površina gladka in dobra površinska učinkovitost.


2.Tehnični podatki

Material: CS, SS304, SS316L, CS podloženi PO, CS obloženi PTFE

Natančnost filtrov: 2-100mesh

Delovna temperatura: 0-500 ℃

Delovni tlak: 0-20 MPa

Šifra projekta: H21637-1991, ASME VIII

Izberite možnost

Nastavljiva noga filtra

Ogrevanje jakno

Visoka temperatura in visokotlačni dizajn


Uporaba
image001


Avtomobilska industrija

Filtriranje predobdelovalne kopeli, filtracija E-Coat, pokrivni premaz in premazni premaz, temeljni premazni filtri, delci za čiščenje delov, sestavine za risanje, maziva, kovinske delovne tekočine in filtri za vnos črpalk.
image002


Kemikalije

Izkoristek katalizatorja, odstranitev cevi, poliranje vodnih procesnih tekočin, alkalij, kislin in topil, filtracija emulzij in disperzij, odstranjevanje gela iz smol. Odstranjevanje aktivnega oglja ali katalizatorja v industriji finih kemikalij je tipičen primer zahtevne uporabe pri kemični predelavi. INOCO filtrske vrečke izpolnjujejo te zahtevane zahteve za visoko učinkovitost filtriranja, skupaj z dolgo življenjsko dobo in zanesljivostjo.
image003


Elektronika

Obdelava rezin in čipov, elektronske jedilne kopeli, foto-kemijsko poliranje in filtriranje vode z visokim pretokom ter predfiltriranje različnih postopkov membranske filtracije, da se izboljša njihova stroškovna učinkovitost. INOCO filtrske vrečke prikazujejo zahtevano čistost, učinkovitost in dosledno delovanje.
image004


Hrano in pijačo

Poliranje filtracije vina, alkoholnih pijač in piva, odstranjevanje delcev iz jedilnih olj, odstranjevanje saj iz celuloze, odstranjevanje sluzi v želatini, tekoči sladkor, debeli sok, poliranje koruznega sirupa, predelava škroba, predelava mleka in brezalkoholne pijače. Mnoge INOCO filtrske vreče so skladne s standardi FDA in celo s standardi za predelavo hrane v EGS, ki lahko ustrezajo edinstvenim in raznolikim zahtevam teh aplikacij.

3.FAQ

a.Kakšen čas dobave filtra?

O: Na splošno, 35 dni po avansnem plačilu, če je OEM, bo 40-45 dni po predplačilu, pristanišče dostave je Shanghai.

b.Kako je kakovost vašega blaga?

O: Sodelovali smo z mnogimi svetovnimi razredi, ki smo jih spremljali že vrsto let, na primer s strankami Conoco Phillips, Shell, Fluor, Sinopec, PetroChina, Samsung inženirstvo, BASF, Bayer, Worlypesons itd.

Naši izdelki so dobri odziv naših strank.

c.Katero fizično in kemijsko testiranje lahko zagotovite?

O: fizično in kemično testiranje, ki ga ponujamo, vključuje:

Analiza velikosti delcev

testiranje kemijske sestave

preskušanje fizične lastnosti: preskus trdote, preskušanje natezne trdnosti, preskus udarca pri sobni temperaturi, preskus z udarci pri nizki temperaturi

NDT: PT, MT, UT in RT

Metalografsko testiranje

d. Kakšno opremo imate pri pregledu NDT?

O: Imamo ultrazvočni detektor napak, av miniaturni detektor magnetnega jarma, magnetni detektor in detektor penetracije.

1

2

3


Povpraševanje