Filtri za peskanje v bazenu

1.Pool Sand Filters Uvod Visokozmogljivi top-in filter z naprednim dizajnom zagotavlja izjemno učinkovitost filtracije, primerna za strogo zahtevo pri uporabi s kombinacijo odličnih filtrirnih zmogljivosti, visoke zanesljivosti in priročnega delovanja. Primeren za ostre ...

Podrobnosti izdelka

1.Pool pesek filtri Uvod

Visokozmogljivi top-in filter z naprednim dizajnom zagotavlja izjemno učinkovitost filtracije, primerna za strogo zahtevo pri uporabi s kombinacijo odličnih filtrirnih zmogljivosti, visoke zanesljivosti in priročnega delovanja.

Primerno za ostre filtrirne zahteve. V tekočini brez filtriranja, ki je primerna za zamenjavo filtrirnih vrečk, zagotavlja odlično tesnjenje. Zgornja zasnova komolca omogoča gladek in enakomeren pretok tekočine.

image001


2.Feature

V zgornjo in zgornjo strukturo pokrova
Celotna impaction in tesnjenje zgornjega pokrova
Rotacijski tip očnega vijaka
Elektrolitska škatla za filtriranje iz luknjic
Nastavljiva podporna noga
Preprosto in hitro spreminjanje vrečk
Brez puščanja tesnila
Priročna in čvrsta odprta naprava
Najboljša podpora vrečke za filter in enostavno čiščenje
Stabilna in nastavljiva struktura


3.FAQ

a. O storitvi poprodajne prodaje, kako lahko pravočasno rešite težave vašega čezmorskega kupca?

O: Garancija našega stroja je običajno 12 mesecev, v tem času bomo nemudoma poskrbeli za mednarodni izraz, da zagotovimo, da nadomestni deli dostavijo čim prej.

Garancija kakovosti: 12 mesecev po tem, ko je oprema delovala, vendar ne več kot 18 mesecev po dobavi opreme (garancija ne vključuje porabe delov).

b. Ko bomo naročili, boste uredili trenutno namestitev naprave?

O: Vsi stroji bodo preizkušeni precej pred dostavo, zato jih je mogoče neposredno uporabiti neposredno, tudi naš stroj je enostaven za namestitev, če potrebujete pomoč, bomo z veseljem uredili namestitev, vendar vse stroške bremenijo vas.

c. Kako lahko dobim poprodajne storitve?

O: Poškodovani deli vam bomo poslali brezplačno, če bomo povzročili težave. Če gre za težave, ki jih povzroči moški, pošljemo rezervne dele, vendar se zaračuna. Vsaka težava, nas lahko pokličete neposredno.

image003

 


Povpraševanje