Mali plinski filter

1.Malični plinski filter Uvod Visoko učinkovita filtrirna posoda za odstranjevanje prašnih delcev iz zraka za filtriranje. Uporablja se za odstranjevanje prahu, trdnih delcev in rje v sistemu za filtriranje plina. Ta plinski cedila uporabljajo napredno in zanesljivo zračno filter vložek, da bi dosegli najboljše ...

Podrobnosti izdelka

1.Malični filter za plin Uvod

To je visoko učinkovita filtrirna posoda za odstranjevanje prašnih delcev iz filtracijskega zraka. Uporablja se za odstranjevanje prahu, trdnih delcev in rje v sistemu za filtriranje plina. Ta plinska cedila uporabljajo napredno in zanesljivo kartušo zračnega filtra, da bi dosegli najboljšo zmogljivost zračnega filtra. Širok izbor materialov za filtrske vložke, kot so ultra fina steklena vlakna, poliester, večslojno steklo iz vlaken, polipropilen, najlon itd. Možnost izbire vložka zračnega filtra temelji na različnih delovnih pogojih, kot so filtrirni mediji, delovna temperatura, delovne temperature. tlak ali DP.   

image001


2.Uporaba

. Odstranjevanje prahu plina
On Odstranite delce sušilnega sredstva na sušilni postelji
Of Odstranjevanje katalizatorskih delcev na plasti katalizatorja v smeri toka
Met za merilne in regulacijske postaje
■ za mestni distribucijski sistem
Zaščitite nadaljnjo opremo

3.FAQ

1. Kako lahko pridem do vaše tovarne?

A: Naša tovarna je blizu letališča v Šanghaju, lahko vas poberemo na letališču.

2. Kakšna je vaša najmanjša količina naročila, mi lahko pošljete vzorce?

A: Naša minimalna količina je 1 set, saj je naš izdelek strojna oprema, težko vam je poslati vzorce, vendar vam lahko pošljemo katalog, toplo vas vabimo, da nas obiščete.

3. Kakšen je čas dostave vaše naprave?

A: Na splošno, čas dostave našega stroja je približno 30 dni, stroj po meri bo dostavljen kot pogajanja z našimi strankami.

image003


Povpraševanje