Sistem za plin

1.Guji plinski sistem Uvod V proces ločevanja oljne vode je lupina opremljena s koalescentnimi kartušami in ločilnimi kartušami, ko medij teče skozi svojo notranjo, bodo štirje procesi - filtracija, koalescenca, naselitev, ločevanje, da se uresniči odstranitev ...

Podrobnosti izdelka

1.Guji plinovodni sistem Uvod

V procesih ločevanja olja in vode je lupina opremljena s koalescentnimi kartušami in ločilnimi kartušami, ko mediji tečejo skozi notranjo, so štirje procesi - filtracija, koalescenca, naselitev, ločevanje, tako da se doseže odstranitev vlage, srednje alkalne in organska kislinska sol, topna v vodi, itd.

image001


2.Specifikacije

Material: 20 #, 345Q, nerjaveče jeklo
Micron razpon ocenjevanja: manj kot 0,3 mikronov, 0,3 mikrona, 0,5 mikrona, 1 mikron, 5 mikronov, 10 mikronov
Velikost kartuš: OD3.5 ''. 4.5 ''. 6 ''; Dolžina16,18,20,32,36,40,72 ''
Začetni padec tlaka: ≤ 50bar
Spremenljiv padec tlaka: <>
Delovna temperatura: 0 ~ 120 ℃


3.Procesni tok

a. da bi podaljšali življenjsko dobo kartuš za koalescenco in izboljšali učinkovitost odvajanja vode, priporočamo, da dodate predfilter na sprednji strani separatorja koalescentnega filtra. Glavni namen predfiltra je odstranjevanje srednje velikih nečistoč in trdnih delcev železovega oksida, železovega sulfida in drugih škodljivih nečistoč.
b. Vsaka naprava je zasnovana z obvoznico, ki je primerna za nadomestne kartuše, nato pa zagotavlja, da sistem deluje neprekinjeno.
c. Na dnu vsake opreme so 3 odtoki, ki omogočajo odstranjevanje umazanije in odstranitev nečistoč.


image003_01image003_02

Povpraševanje