Cedilo za plin

1. Cedilo za plinasto gorivo Uvod V procesno ločevalno lupino olja in vode je nameščena kartuša za koalescenco in ločilne kartuše, ko mediji tečejo skozi notranjo, bodo štirje procesi - filtracija, koalescenca, naselitev, ločevanje, tako da se doseže odstranitev ...

Podrobnosti izdelka

1. Cedilo plinskega plina Uvod

V procesu ločevanja olja in vode je lupina opremljena s koalescentnimi kartušami in ločilnimi kartušami, ko mediji tečejo skozi notranje, bodo štirje procesi - filtracija, koalescenca, naselitev, ločevanje, da se uresniči odstranitev vlage, srednja alkalija in organska kislinska sol, topna v vodi, itd.

image001


2.Delovno načelo

Voda, ki jo je treba filtrirati, teče v lupino skozi spodnje dno filtra in vstopi v lumen filtrirnih elementov skozi rotacijsko mizo od spodaj navzgor in se izsuši skozi filtrske elemente. Filtrirana čista voda teče iz zgornjega izstopa filtra. Trdne nečistoče so ujete na notranji strani filtrirnih elementov. Medtem ko je v procesu povratnega izpiranja, ni treba odrezati vode. Motor poganja filtrirno kolo in hkrati je bil odprt izpustni ventil. Vsak filtrirni element bo obrnjen s filtrirano čisto vodo.

Razlika v tlaku med vodnim tlakom v filtru in atmosferskim tlakom lahko povzroči pretok filtracijske tekočine, tako da se lahko odstrani nečistoča na notranji strani filtrirnega elementa. Ko se kolo vrti okroglo, je postopek povratnega izpiranja konec. Pri zaprtem ventilu za izpiranje in pogonu motorja.

image003Povpraševanje