Filter za suhi plin

1.Sušni plinski filter Uvod Uporablja se za odstranjevanje prahu, trdnih delcev in rje v sistemu za filtriranje plina. Ta plinska cedila uporabljajo napredno in zanesljivo kartušo zračnega filtra, da bi dosegli najboljšo zmogljivost zračnega filtra. Širok izbor materiala vložka filtra, kot je ...

Podrobnosti izdelka

1.Sušni plinski filter Uvod

Uporablja se za odstranjevanje prahu, trdnih delcev in rje v sistemu za filtriranje plina. Ta plinska cedila uporabljajo napredno in zanesljivo kartušo zračnega filtra, da bi dosegli najboljšo zmogljivost zračnega filtra. Širok izbor materialov za filtrske vložke, kot so ultra fina steklena vlakna, poliester, večslojno steklo iz vlaken, polipropilen, najlon itd. Možnost izbire vložka zračnega filtra temelji na različnih delovnih pogojih, kot so filtrirni mediji, delovna temperatura, delovne temperature. tlak ali DP.

image001


2.Poljarstvo Filtracija namakalne filtracije

Samočistilni ščetkasti filter je opremljen z ohišjem filtra za vodo iz nerjavečega jekla in materialom za filtriranje 200 mikronov, kar bo imelo najboljše rezultate pri čiščenju rečne vode za odstranjevanje listov, peska, trdnih snovi in suspendiranih trdnih snovi. Kot so podzemna voda, komunalna voda, reka, jezero, morska voda, vrt, vrtec, rastlinjak, igrišča za golf, park.

3.FAQ

a. Ker bo obdobje dostave trajalo dolgo časa, kako lahko zagotovite, da stroj ne bo zlomljen?

A: Naš stroj je film zavit, da se prepričajte, da je stroj mogoče dostaviti na naše stranke gladko, bomo uporabili jeklene žice, da se določi stroj s posodo.

b. Ali boste po naročilu uredili trenutno namestitev stroja?

A: Vsi stroji se bodo pred dobavo preizkusili, tako da jih je mogoče skoraj neposredno uporabiti, tudi naš stroj je mogoče enostavno namestiti. plačate sami.

c.Kakšen je čas dostave filtra?

A: Na splošno, 35 dni po predplačilu, če OEM, bo 40-45 dni po predplačilu, pristanišče dostave je Shanghai.

image003


Povpraševanje