Cedilo za dizelsko gorivo

1. Cedilo za dizelsko gorivo Uvod V procesni liniji ločevanja olja in vode so vgrajene kartuše za koalescenco in ločilne kartuše, ko mediji tečejo skozi notranje, bodo štirje procesi - filtracija, koalescenca, naselitev, ločevanje, da se doseže ...

Podrobnosti izdelka

1.Direktor za dizelsko gorivo Uvod

V procesu ločevanja olja in vode je lupina opremljena s koalescentnimi kartušami in ločilnimi kartušami, ko mediji tečejo skozi notranje, bodo štirje procesi - filtracija, koalescenca, naselitev, ločevanje, da se uresniči odstranitev vlage, srednja alkalija in organska kislinska sol, topna v vodi, itd.

Pošiljka.    

image001


2.Procesni tok

1. da bi podaljšali življenjsko dobo kartuš za koalescenco in izboljšali učinkovitost odvajanja vode, priporočamo, da dodate predfilter na sprednji strani separatorja koalescentnega filtra. Glavni namen predfiltra je odstranjevanje srednje velikih nečistoč in trdnih delcev železovega oksida, železovega sulfida in drugih škodljivih nečistoč.
2. Vsaka naprava je zasnovana z obvodom, ki je primeren za nadomestne kartuše, nato pa zagotavlja, da sistem deluje nenehno.
3. Na dnu vsake opreme so 3 odtoki, ki omogočajo odstranjevanje umazanije in odstranitev nečistoč.


3.Naše storitve

Ø zagotoviti tehnično zasnovo in rešitve;

Ø nove smernice za gradnjo obratov;

Ø Oblikovanje in izdelava nestandardne opreme;

Ø Strokovno strokovno usposabljanje in svetovanje na gradbišču v skladu s pogodbo.

image003_01image003_02

  


Povpraševanje