Stisnjen zrak iz nerjavečega jekla Dušikov filter

1.Kompresirani zrak iz nerjavečega jekla Filter Uvod Naravni zračni filter je predfiltracijsko posodo za cedilo v cevovodnem sistemu in se pogosto uporablja v industrijskih filtrirnih sistemih in rešitvi za filtriranje zraka. Ima ogljikov filter in filter iz nerjavečega jekla za ločevanje vode ali trdnih ...

Podrobnosti izdelka

1.Kompresirani zrak iz nerjavečega jekla Filter Uvod

Naravni zračni filter je cedilo predfiltracijske posode v cevovodnem sistemu in se pogosto uporablja v industrijskih filtrirnih sistemih in rešitvi za filtriranje zraka. Ima ogljikov filter in filter iz nerjavnega jekla za ločevanje vode ali trdne snovi od zemeljskega plina.

image001


2.Tehnične značilnosti

■ Maksimalni delovni tlak: 40.0Mpa
■ Maksimalna temperatura: -10 ~ 60 ℃ (spomnite, ko temperatura preseže 60 ℃)
: Mediji: plin, proizvedeni plin, utekočinjeni naftni plin in različni ne korozivni plini
Standard Standard: GB150 ASME
: Smer vhodne / izhodne instalacije: vodoravna, navpična

■ materiala lupine: 20 # M 16Mn M 16MnR M 16MnDR 、 304、316L

Elementi:

: Materiali materiala: Aluminij + 304, v celoti 304

 

3.Uporaba

Ta krtačni filter se pogosto uporablja pri filtriranju hladilne vode, zaščiti tuš šobe, tretji ravni ravnanja z odpadno vodo, občinski ponovni uporabi vode, obdelavi vode v skladišču, predfiltracijo pred sistemom RO, kislinskim dekapiranjem, belim filtriranjem vode, strojnim brizganjem; Sistem pasterizacije; Sistem vakuumske črpalke; Sistem zračnega kompresorja; Sistem neprekinjenega litja; Uporaba za obdelavo vode; Hladilni sistem ogrevanja in ogrevanja.

image003Povpraševanje