Zračni Filter ločilo Water

1. zračni separator vode filter uvod v lupine proces ločevanja olje-voda je opremljen z Srastanje kartuš in ločitev kartuš, ko srednje teče skozi svoje notranje, potem bo štiri procesov-filtracija, Srastanje, poravnave, ločitev, da se zavedaš...

Podrobnosti izdelka

1. zračni filter vode ločilo uvod

V olje-voda lupine proces ločevanja je opremljen z Srastanje kartuš in ločitev kartuš, ko srednje teče skozi svoje notranje, potem bo štiri postopki filtracije, Srastanje, poravnave, ločitev, da se zavedaš, je odstranjevanje vlage, srednje alkalijskih in organske kisline soli topna v vodi in itd.

image001


2. funkcije

Media najprej od znotraj zunaj tokov skozi Srastanje kartuš, ta kartuš ima dvojno posebnost filtracije in Srastanje, natančnost, filtriranje plast najgloblje Srastanje kartuš lahko učinkovito blok je delci nečistoč, predvsem prestrezanje nečistočo, ki je emulsification stabilnost države, kot so železov oksid in železova sulfida itd tudi bolje za poznejše demulsification in Srastanje funkcijo, po končanem filtriranju srednje tokov v Srastanje demulsification plast, svoje "posebni material lahko storite demulsification, potem je lep in brez vode bo predstavljalo velik padec, velike kapljice hoteti odtok z svojo" težo, manjše velikosti padec pritekale z mediji v ločitev kartuš, ločitev vložkov, ki jih patent tehnologijo materialov z hidrofobne uspešnost. Ko srednjeročno od znotraj in zunaj tokov ločitev kartuš, samo pustiti mimo medijev, majhne kapljice so popolnoma učinkovito prestregli kartuš zunaj potem povezati se v velike kapljice tako ločijo off vodo.


3. strukturo

Tekoče-tekoče Srastanje ločilo je opremljen dve skupini kartuš različne funkcije v notranji; ločilo ohišje je kovinsko ohišje in opremljen z ročico merilnik, manometer, vent ventil, možganov ventil, vzorec spletne sklepov in druge dodatke.

image003

 


Povpraševanje