Elementi vodnega filtra za filtriranje ročnega krtača

Ročni filter krtač Filtriranje ročnega čopiča se uporablja v procesu cevovoda, da učinkovito odstranjuje nečistoče v tekočini. Običajno se bo v cevovod namestil za rjo, pesek in druge trdne nečistoče v tekočem filtru, da bi zaščitili cevovalno opremo pred poškodbami in ...

Podrobnosti izdelka

Ročni filter krtač  

V procesu cevovoda uporabljamo ročni krtačni filter, ki učinkovito odstranjuje nečistoče v tekočini. Ponavadi bo v cevovod za rjo, pesek in druge trdne nečistoče v tekočem filtru zaščititi cevno opremo pred poškodbami in blokiranjem, zaradi česar bodo strojna oprema, kompresorji, črpalke, ventili, instrumenti delovali in delali normalno. Torej je ročni krtačni filter pomemben stroj za doseganje stabilnega procesa in varno proizvodnjo.
Ročni čopič filter uporabite s krtačo in držalo ščetke znotraj filtra, da odstranite umazane, nečistoče in druge delce, nato pa jih izpustite iz odtočnega ventila.

Tehnični podatki

Šifra izdelka: HG / T20592
Material: SS304, SS316L
Projektni tlak: 1,0Mpa
Konstrukcijska temperatura: 80 ℃
Material tesnila: NBR


Model

Kapaciteta toka

Vhodni in izhodni premer

Premer karoserije

INOCO-XF-M-20

20m3 / h

DN50

159

INOCO-XF-M-30

30m3 / h

DN80

219

INOCO-XF-M-50

50m3 / h

DN100

273

 

Uveljavljanje

● Industrijska aplikacija za filtriranje vode

Ta filter ščetk se pogosto uporablja v filtraciji hladilne vode, zaščiti šobe za šobe, tretji ravni ravnanja z odpadno vodo, ponovna uporaba komunalne vode, čiščenje vode v skladišču, predhodna filtracija pred RO sistemom, kisla dekapcija, filtriranje bele vode iz papirja, brizgalni stroj; Sistem pasterizacije; Sistem vakuumske črpalke; Sistem zračnega kompresorja; Sistem stalnega litja; Aplikacija za obdelavo vode; Hladilni sistem ogrevanja in ogrevanja.

● Kmetijstvo Namakalna filtracija

Čistilni filter za samopostrežno čiščenje je opremljen z ohišjem vodnega filtra iz nerjavečega jekla in s filtrirnim materialom 200 mikronov, ki bo imel najboljše rezultate pri čiščenju rečnih voda, da se odstranijo listi, pesek, trdne snovi in ​​suspendirane trdne snovi. Kot podzemne vode, komunalne vode, reke, jezera, morske vode, vrta, vrtca, rastlinjaka, igrišča za golf, park.


图片3.png

Naše prednosti

a. Obsežne izkušnje pri proizvodnji: specializirani smo za avtomatski samočistilni filter, kot so filtrirni filter, filter za strgalo, ohišje vodnega filtra iz nerjavečega jekla, filter za povratno vodo, ohišje vrečk s filtrom in ohišje filtrskega vložka z izkušnjami 10 let.
b. Celovite proizvodne zmogljivosti za filtriranje ščetk: lastnik natančnega radialnega vrtalnega stroja, valjčki za struženje plošč, stružnica, rezkalni stroj za rezkanje, vrtalni in rezkalni stroj, stroj za rezanje pločevine CNC, varilni aparat za varjenje argona z arzonom, talilni varilni stroj za polaganje plina inverterja, varjenje manipulator, Co2 plinski zasenčeni varilni stroj, samonastavljiva kolesna polica, vožnja in druge napredne opreme.
c. Testna oprema za filter za čiščenje s čopičem: detektor rentgenskih žarkov, električna hidravlična preskusna črpalka, raztezalni stroj itd., Če je potrebno, račun za opremo.
d. Naši tehniki bodo na teh napravah redno vzdrževali vzdrževanje, da bi jim zagotovili dobro delo.
图片4.png

Pogosta vprašanja

1. Ali lahko stroj prilagodimo našim potrebam, kot je na primer naš logotip?
O: Gotovo je naš stroj mogoče prilagoditi vašim potrebam, na voljo je tudi vaš logo.
2. Kako lahko rešite težave vašega čezmorskega kupca s časom po storitvi po prodaji?
O: Garancija našega stroja je običajno 12 mesecev, v tem času bomo nemudoma poskrbeli za mednarodni izraz, da zagotovimo, da nadomestni deli dostavijo čim prej.
Garancija kakovosti: 12 mesecev po tem, ko je oprema delovala, vendar ne več kot 18 mesecev po dobavi opreme (garancija ne vključuje porabe delov).
3. Ali je vaša cena konkurenčna?
O: Samo dober stroj, ki ga dobimo. Zagotovo vam bomo dali najboljšo tovarniško ceno, ki temelji na vrhunskem izdelku in storitvi.
4.Kateri plačilni pogoji sprejemate?
A: T / T ali L / C ali West Union ali Moneygram ali Paypal, drugi so dobrodošli.
5.Kako je vaše blago kakovost?
O: Sodelovali smo z mnogimi svetovnimi razredi, ki smo jih spremljali že vrsto let, na primer s strankami Conoco Phillips, Shell, Fluor, Sinopec, PetroChina, Samsung inženirstvo, BASF, Bayer, Worlypesons itd.
Naši izdelki so dobri odziv naših strank.
6.Katera oprema imate za pregled NDT?
O: Imamo ultrazvočni detektor napak, av miniaturni detektor magnetnega jarma, magnetni detektor in detektor penetracije.


图片1.png

Povpraševanje