Suh plin Filter sistema

Suh plin filter uvod LCN-1 suh plin filter je plovilo visoko učinkoviti filter za odstranjevanje prašnih delcev iz filtracijo zraka. Se uporablja za odstranjevanje prahu, trdnih delcev in rje v sistem filtracije plina. Ta plin nesnage uporabljajo najnaprednejši in zanesljiv zračni filter vložek za dosego...

Podrobnosti izdelka

Filter za suh plinUvod

LCN-1 suh plin filter je plovilo visoko učinkoviti filter za odstranjevanje prašnih delcev iz filtracijo zraka. Se uporablja za odstranjevanje prahu, trdnih delcev in rje v sistem filtracije plina. Ta plin nesnage uporabljajo najnaprednejši in zanesljiv zračni filter vložek za dosego najboljše delovanje kartuše zračni filter. Širok izbor filter vložek materiala, kot so ultra fine steklenih vlaken, poliestra, večplastnih fiber steklo, polipropilen, najlon, itd. Možnost zračni filter vložek izbor temelji na različnih delovnem stanju, kot so filtriranje medijev, delovna temperatura, delovni tlak ali DP.

gas filtration system.jpg  

Dela načelo

Po ki vsebujejo nečistoče plin v zračni filter vložek, velikih delcev zadenejo Deflektor znotraj filter torej začetek ločuje od zemeljskega plina. drobni trdni delci bodo odstranjeni kdaj plina tok od zunaj skozi filtrirni element. Končno, prečiščeni plina, izhod iz filtra suh plin.
En konec pripomočka z uporabo hitro odpiranje slepi ali slepi prirobnice, odpiranje in zapiranje kdaj zamenjati filter vložek. Z uporabo hitro odprto zaprtje lahko vklopite ali off realnem hitro, šele potreba tri minute tako prihrani čas in se izognili nekaj varnostnih tveganj, ko zamenjati filter elementov.

Tehnične parametre

Ďż­ industrijski standard: GB150 ali ASME
Ďż­ plovilo materiala: CS, iz nerjavečega jekla (prosim opomni, ko temperatura presega 60℃)
Ďż­ Filter natančnost: 0.1μm、1μm、2μm、3μ m、5μm、10μm
Ďż­ učinkovitost filtracije: 99.98 %
Ďż­ namestitev: navpično ali vodoravno

Uporaba

Ďż­ odstranjevanje plinov prah
Ďż­ odstraniti sušilno delcev pri sušenju posteljo na nižji stopnji
Ďż­ odstranitev katalizatorja delci na katalizator posteljo na nižji stopnji
Ďż­ za merjenje in regulacijo postaj
Ďż­ za mesto plina distribucijskega sistema
Ďż­ Protect nižji stopnji opreme

POGOSTA VPRAŠANJA

1. kako lahko dobim vaš tovarne?

A: naše tovarne je bližnji Šanghaj Airport, smo lahko poberemo na letališču.

2. kaj je najmanjša količina, lahko mi pošljete vzorcev?

A: Naša najmanjša količina je 1 niz, kot je naš izdelek je oprema strojev, je težko, da jih pošljete vzorcev, vendar pa bomo lahko poslali vam katalog, pozdravljam vas, da obiščete naše podjetje.

3. kaj je dobavni rok od vaš stroj?

A: na splošno, dobavni rok za naš stroj je približno 30 dni, prilagojene stroj hoteti obstati osvoboditelj kot pogajanja z našimi strankami.

4. kot ladijski promet obdobje bo trajalo dolgo časa, kako lahko poskrbite stroj ne bo zdrobljen?

A: naše stroj je film zaviti, se prepričajte, naše stranke stroj lahko dostavijo gladko, bomo uporabili jeklene žice popraviti stroj s posodo.

5. o poprodajnih storitev, kako lahko rešujete težave je prišlo do čezmorskih kupca v času?

A: garancija našega stroja je ponavadi 12 mesecev, v tem obdobju, uredimo bo mednarodni expres takoj, prepričati Zamenjaj delov čimprej dostaviti.

Zagotavljanje kakovosti: 12 mesecev po opreme, ko je bil postopek, vendar ne več kot 18 mesecev po opremo dostavili (garancija ne vključuje porabijo deli).

6. kako lahko dobim po-storitev?

A: vam bomo poslali rezervne dele s prost če naloga vzrok z nami. Če je moški, ki težave, smo tudi poslali rezervnih delov, vendar je baterija polna. Vsak problem, lahko pokličete nas neposredno.


图片6.png 

 

 

 

 


Povpraševanje