Triple Action Static Mixer

1. Trikratni ukrep statični mešalnik Uvod Koeficient homogenosti tekoče-tekoče faze in tekoče-trdne faze je naslednji: σ X ≤1-5%. Primeren je za mešanje, reakcijo, ekstrakcijo, absorpcijo, brizganje, barvo, prenos toplote in druge procese v kemični, zemeljsko olje, ...

Podrobnosti izdelka

1.Triple Action Static Mixer Uvod

Koeficient homogenosti tekoče-tekoče faze in tekoče-trdne faze je naslednji: σ X ≤1-5%. Primeren je za mešanje, reakcijo, ekstrakcijo, absorpcijo, brizganje, barvanje, prenos toplote in druge procese v kemični, naftni, farmacevtski, prehrambeni, fini kemični, predelavi plastike, varstvu okolja, sintetičnih vlaken, rudarstvu in metalurgiji ter na drugih področjih , in še posebej primeren za viskozne medije, ki so povezani z relativnim tokom in nečistočami pri viskoznosti največ 10 centipois.

image001


2.Aplikacija

Primerno za viskoznost ≤ 106 CP

Tekoče-tekoče, tekoče-trdne reakcije, ekstrakcija, absorpcija, usklajenost plastičnih barv, ekstrudiranje, proces prenosa toplote. Posebej primeren za majhen pretok z viskoznostnimi srednjimi nečistočami.

Za mešanje z visoko viskoznostjo se uporablja za nafto, kemično, fino kemično, plastično iztiskanje, varstvo okolja, metalurgijo in druge industrije.


3.FAQ

a.Če bom nekaj dni ostal v vašem kraju, ali je hotel rezervirati za mene?

O: Vedno mi je všeč, hotelske rezervacije so na voljo.

b. O storitvi poprodajne prodaje, kako lahko pravočasno rešite težave vašega čezmorskega kupca?

O: Garancija našega stroja je običajno 12 mesecev, v tem času bomo nemudoma poskrbeli za mednarodni izraz, da zagotovimo, da nadomestni deli dostavijo čim prej.

Garancija kakovosti: 12 mesecev po tem, ko je oprema delovala, vendar ne več kot 18 mesecev po dobavi opreme (garancija ne vključuje porabe delov).

c. Kako lahko zaupam vašemu podjetju?

O: Z desetletnim profesionalnim oblikovanjem vam lahko ponudimo primeren predlog in najnižjo ceno

d. Ocenjeno s strani tretjih oseb, nacionalnih patentov in CE, ISO, ASME za vso opremo.

e. Za naš stroj delamo zelo dobro na področju varjenja in površinske obdelave.

image003

 


Povpraševanje