Na vrh V industrijski filter filtra za filtriranje vrečk

Uvod v ohišje filtera vrečke Visoko zmogljiv top-in filter z naprednim oblikovanjem zagotavlja izjemno učinkovitost filtriranja, primerna za strogo zahtevo pri uporabi s kombinacijo odličnih filtrirnih zmogljivosti, visoke zanesljivosti in priročnega delovanja. Primeren za ostre ...

Podrobnosti izdelka

Vrh v uvodu ohišja filtra za vrečko

Visokozmogljivi top-in filter z naprednim dizajnom zagotavlja izjemno učinkovitost filtracije, primerna za strogo zahtevo pri uporabi s kombinacijo odličnih filtrirnih zmogljivosti, visoke zanesljivosti in priročnega delovanja.
Primerna za ostre filtrirne zahteve. V tekočini brez filtriranja, ki je primerna za zamenjavo filtrirnih vrečk, zagotavlja odlično tesnjenje. Zgornja zasnova komolca omogoča gladek in enakomeren pretok tekočine.

Funkcija  

V zgornjo in zgornjo strukturo pokrova
Celotna impaction in tesnjenje zgornjega pokrova
Rotacijski tip očnega vijaka
Elektrolitska škatla za filtriranje iz luknjic
Nastavljiva podporna noga
Preprosto in hitro spreminjanje vrečk
Brez puščanja tesnila
Priročna in čvrsta odprta naprava
Najboljša podpora vrečke za filter in enostavno čiščenje
Stabilna in nastavljiva struktura


图片4.png

Specifikacije  

Vrh v ohišju filtra za vrečko Standardizirane informacije
Tip: tekoči tokovi na vrhu, od spodaj
Delovni tlak: 0,3 Mpa ~ 0,8Mpa
Material: SS304, SS316L
Premer vstopne in izstopne odprtine: priključek prirobnice 2 "(DN50), 1/4" ventila ventila in tlačne šobe. Možno je namestiti nastavljiv dvižni in montažni nosilec.
Površinska obdelava: peskanje ali poliranje. votla kroglica ali vgrajena podpora in ogrevalni plašč je lahko v možnosti


Standard :

HG21637-91, GB150-2011

Standardni prirobek:

HG GB SH HGJ JB ANSI JIS.

Vrsta povezave:

nit, obroč, prirobnica.

Vstop in izstop:

1-1 / 2 ".

Odtočna velikost:

1/4 ".

Model filtra vrečke:

1 # 2 #, 3 #, 4 #.

Točnost filtracije:

0,5um-800um.

Projektni tlak:

1.6Mpa.

Konstrukcijska temperatura:

120 ℃.

Površinska obdelava:

steklena kroglica za peskanje; polish; sanitarno ravnovesje

图片2.png


Izbira modela  

Drawing for top in bag filter.jpg 


Model

Velikost vrečke

Pretok
M3 / H

Višina školjke
(MM)

Skupna višina
(MM)

Premer školjke
(MM)

Premer vreče
(MM)

Vhod in izhod

SGD-IN-1

1

20

500

720

219

170

1 '' - 4 ''

SGD-IN-2

2

40

700

1070

219

170

1 '' - 4 ''


Uporaba

产品 说明 模板 254114.png

Avtomobilska industrija

Filtriranje predobdelovalne kopeli, filtracija E-Coat, pokrivni premaz in premazni premaz, temeljni premazni filtri, delci za čiščenje delov, sestavine za risanje, maziva, kovinske delovne tekočine in filtri za vnos črpalk.

产品 说明 模板 254459.png

Kemikalije

Izkoristek katalizatorja, odstranitev cevi, poliranje vodnih procesnih tekočin, alkalij, kislin in topil, filtracija emulzij in disperzij, odstranjevanje gela iz smol. Odstranjevanje aktivnega oglja ali katalizatorja v industriji finih kemikalij je tipičen primer zahtevne uporabe pri kemični predelavi. INOCO filtrske vrečke izpolnjujejo te zahtevane zahteve za visoko učinkovitost filtriranja, skupaj z dolgo življenjsko dobo in zanesljivostjo.

产品 说明 模板 255038.png

Elektronika

Obdelava rezin in čipov, elektronske jedilne kopeli, foto-kemijsko poliranje in filtriranje vode z visokim pretokom ter predfiltriranje različnih postopkov membranske filtracije, da se izboljša njihova stroškovna učinkovitost. INOCO filtrske vrečke prikazujejo zahtevano čistost, učinkovitost in dosledno delovanje.

产品 说明 模板 255469.png

Hrano in pijačo

Poliranje filtracije vina, alkoholnih pijač in piva, odstranjevanje delcev iz jedilnih olj, odstranjevanje saj iz celuloze, odstranjevanje sluzi v želatini, tekoči sladkor, debeli sok, poliranje koruznega sirupa, predelava škroba, predelava mleka in brezalkoholne pijače. Mnoge INOCO filtrske vreče so skladne s standardi FDA in celo s standardi za predelavo hrane v EGS, ki lahko ustrezajo edinstvenim in raznolikim zahtevam teh aplikacij.

产品 说明 模板 256007.png

Obdelava kovin

Filtriranje hidravličnega olja, filtriranje predobdelovalnega sistema, predelava plemenitih kovin, obdelovalne tekočine v kovini in sestavne dele za črpanje. Stroji za čiščenje delov uporabljajo naše filtrirne vrečke za čim manjše ostanke umazanije na delih.

产品 说明 模板 256358.png

Petrokemija

Filtriranje mazalnih olj, aditivov za gorivo, izboljšanje olja, filtriranje aminskih raztopin, filtriranje glikolovih tekočin, procesi prečiščevanja plinov, postopki destilacije in krekinga, aminski podložke, off-shore filtrirne postaje, vrtalno olje in injekcijske tekočine.

产品 说明 模板 256762.png

Barva in lak

Odstranjevanje aglomeratov, odstranjevanje barvnih koagulatov, filtracija s topilom, odstranjevanje kontaminantov za skladiščenje, polnilne linije in linije za mešanje barve, monomerno čiščenje.

产品 说明 模板 257071.png

Farmacevtski izdelki

Obnovitev dragih aktivnih snovi, katalizatorja, čiščenja in odstranjevanja aktivnega ogljika, filtracije želatin, hormonov, vitaminskih ekstraktov, poliranja zeliščnih zmesi, odstranjevanja beljakovin iz plazme, filtracije raztopin soli.

产品 说明 模板 257454.png

Smole, plastike, črnila in premazov

Oljna in polimerna filtracija, disperzije, polimerizacijske serije, smole za konzole, plastične mase, tiskarske barve, obdelava plastike, prevleke papirja, filtriranje tekočine s čisto brizgalko.

产品 说明 模板 257814.png

Čiščenje vode

Filtriranje vode, čiščenje vode, odstranjevanje mulja, odstranjevanje cevi, odstranjevanje peska in alg iz morske vode, predelava ionskih izmenjevalcev, odstranjevanje kalcijevih ostankov, filtriranje kemikalij, ki se uporabljajo za čiščenje vode, odstranjevanje prahu iz naprav hladilnega stolpa. Filtriranje površinske vode je območje, na katerem tradicionalno filtrira vložek. Zdaj sta visoko učinkovitost in dolga življenjska doba INOCO filtrov visoke zmogljivosti stroškovno učinkovita alternativa dragim kartušam.


Povpraševanje