Ohišje iz filca iz nerjavečega jekla

1. Ohišje brez filtra za jekleno vodo Uvod Sestavljen je iz treh delov: ohišje vreč, podporna košara in filtrske vrečke. Po stopnji pretoka lahko v ohišju vrečke uporabite več vrečk. Prvič, tekočina vstopi v ohišje od vstopa, ki se lahko položi v stran ali na vrh, in ...

Podrobnosti izdelka

1. Ohišje brez filtra za jekleno vodo Uvod

Sestavljen je iz treh delov: ohišje vreč, podporna košara in filtrske vrečke. Po stopnji pretoka lahko v ohišju vrečke uporabljate več vrečk. Prvič, tekočina vstopi v ohišje od vstopa, ki ga lahko postavite v stran ali v na vrhu, nato pa se pretaka v filtrsko vrečo, ki jo nabira košarica.


image001

2.Aplikacija

a.Automatsko cistilno sredstvo za samočiščenje se lahko uporablja v skoraj vseh čistilih za industrijo, kot so oskrba z vodo, sistem za prečiščevanje vode, gašenje vode, vonj slane vode, ki se uporablja za hlajenje, predelavo in zaščito pred požarom. Ta sistem za upravljanje filtra lahko zagotovi cikel vodnih virov in prihranek stroškov.

b. Ti mehansko očiščeni filtri se v predelovalni industriji pogosto uporabljajo za zaščito toplotnih izmenjevalcev, cevovodne črpalke, sistema recikliranja odpadne vode itd.

c. V elektroenergetski industriji se lahko uporabljajo mehansko očiščeni sita za zaščito toplotnih izmenjevalnikov, cevovodne črpalke, brizgalne šobe, sistema za reciklažo odpadne vode itd.

3.Our storitev

a. Zagotavljamo brezplačno tehnično storitev o filtrirnem čopiču in vprašanjih uporabe.

b.Free on-site touring in uvedbo naše tovarne.

c. Zagotavljamo procesiranje in preverjanje brezplačno.

d. Zagotavljamo pravočasno dobavo blaga.

e.Zakončajte spremljanje vseh naročil s strani posebne osebe in obveščajte stranke pravočasno.

f.Vsa poprodajna prošnja se bo odzvala v 24 urah.

1

image003_03image003_04image003_05Povpraševanje