Tekoče cedilo iz nerjavečega jekla

1. inox tekoče cedilo uvod nerjavnega jekla filtra se pogosto uporabljajo v metalurgije, kemikalije, naftni, zdravila, hrana, rudarstvo, električne energije in mestni vodovod. Kot industrijske odplake, filtracijo kroži voda, regeneracijo emulzije, filtracija zdravljenje...

Podrobnosti izdelka

1. inox tekoče cedilo uvod

Filter iz nerjavečega jekla se pogosto uporabljajo v metalurgije, kemikalije, naftni, zdravila, hrana, rudarstvo, električne energije in mestni vodovod. Kot so industrijske odplake, filtracija vode, Regeneracija emulzije, filtracija obdelava odpadnega olja, vodni sistem kontinuiranega vlivanja metalurške industrije, porečje plavžu, v obtoku vodni čistili sistem z visokim pritiskom vode. To je napreden, učinkovit in enostaven za uporabo avtomatski filtrirne naprave.

image001(001)

2. naše prednosti

a. kratek dobavni rok: Če en zabojnik 15-20 dni. Zalogi imamo tudi nekatere standardne velikosti cevi in palice, če potrebujete 3-5 kosov, smo lahko dostavi kmalu.

b. varno pakiranje: olje proti rjavenju razširila na cevi in palice pred ladijskega prometa, plastike kape na cevi konča za zaščito notranje površine, vsaka palica zavaruje z cevi iz lepenke. Končno pakirati z ohranja plovnost, imeti paket ali v primeru lesenih.

c. najboljši poprodajnih storitev: več kot 60 % izdelki prodajajo v jugovzhodni Aziji, na Bližnjem vzhodu in v Evropi, in vsi izdelki ne zaupa domačih in tujih kupcev.

 

3. NAŠIH STORITEV

a. tega zagotavljajo brezplačno tehnično storitev o filtru AHU

na kraju samem b.Free touring in uvedbe naše tovarne

c.We zagotoviti proces načrtovanja in potrjevanja brezplačno

d.We lahko zagotovi pravočasno dostavo vzorcev in blaga

e.Close spremljanje vseh naročil, posebne oseba in obdržati stranke, ki so pravočasno obveščeni

f.All poprodajnih zahtevo bodo odgovorili v 24 urah

1

2

3Povpraševanje