Tekoči filter iz nerjavečega jekla

1. Filtrirni filter iz nerjavnega jekla Uvod Filter iz nerjavečega jekla se pogosto uporablja v metalurgiji, kemični industriji, nafti, medicini, hrani, rudarstvu, električni energiji in mestni oskrbi z vodo. Kot industrijski odplak, filtracija cirkulacijske vode, regeneracija emulzije, filtracijska obdelava ...

Podrobnosti izdelka

1. tekočinski filtri iz nerjavnega jekla Uvod

Filter iz nerjavečega jekla se pogosto uporablja v metalurgiji, kemični industriji, nafti, medicini, hrani, rudarstvu, električni energiji in mestni oskrbi z vodo. Kot industrijski odplak, filtracija cirkulacijske vode, regeneracija emulzije, filtracijska obdelava odpadnega olja, kontinuirni livarski sistem za metalurško industrijo, vodni sistem plavžne peči, sistem za odstranjevanje vode z visokim tlakom. Gre za napredno, učinkovito in enostavno upravljanje avtomatske filtrirne naprave.


2.Tehnični parametri

image001

image002

 

3. Sam postopek čiščenja filtra

Ko diferenčni tlak vhodnega in izstopnega cevovoda doseže predstavljeno vrednost, bo filter začel postopek čiščenja. Celoten postopek samočiščenja vsebuje dva koraka: odpre se izpustni ventil; dva čopiča iz nerjavečega jekla, ki jih poganja notranjost motorja, čiščenje nečistoč, ki jih je ujela mreža, nato se nečistoča izprazni iz izpustnega ventila. Celoten proces čiščenja traja približno 15 do 60 sekund, medtem ko se v tem času filtrira sistem ne ustavi teče in ga nadzoruje kontrolni okvir.

Tip krmiljenja: ima tri modele tega, časovnega, diferenčnega tlaka in krmiljenja PLC.

 

4.Company mejniki

1996 Wuxi Aochi Filtration Equipment Co, Ltd je bil ustanovljen v Wuxi in je postal prvo podjetje za proizvodnjo izdelkov OEM za tuje podjetje v Wuxi.

2007 Wuxi Aochi prestrukturiran in YNT je bil ustanovljen, ki se osredotoča na proizvodnjo in prodajo filtrov in filtrirnih elementov.

2011 Ustanovljena tovarna Nantong proizvodne baze filtrskih elementov.

2012 Ustanovljena tovarna Furong, za načrtovanje in izdelavo avtomatskega filtracijskega sistema.

2014 Prestrukturiran Guangzhou dingsuo, Ustanovljen YNT protihorskalne opreme corp.


image004

 


Povpraševanje