Rezervoar iz nerjavnega jekla

1. Zaščitna košara iz plemenitega jekla Uvod Koš za kovinski filter je mogoče ponovno uporabiti s čiščenjem in manj stroškov porabe filtrirnega medija. Očitno lahko podaljša življenjsko dobo ključne opreme, izboljša operativno učinkovitost in se izogne tveganju stroškovnega izpada sistema. Filter INOBS deluje tudi ...

Podrobnosti izdelka

1. Sesalnik iz plemenitega jekla Uvod

Koš za kovinski filter je mogoče ponovno uporabiti s čiščenjem in porabo manj filtrirnih medijev. Očitno lahko podaljša življenjsko dobo ključne opreme, izboljša operativno učinkovitost in se izogne tveganju drage zastarele izgube sistema. Filter INOBS deluje tudi kot filter velikih delcev. Kovinsko filtrirno košaro je mogoče ponovno uporabiti s čiščenjem in porabiti manj filtrirnih medijev.

image001


2.INOCO dvojna košara Specifikacija

Filtri za dvojno košaro, imenovani tudi dvojni filter za košare, so v glavnem sestavljeni iz dveh filtrov za košare, ki imajo prednost nove konstrukcije, dobro tesnjenje, zmogljivost pretoka, enostavno delovanje, širok obseg uporabe, močno prilagodljivost in večnamensko filtrirno opremo. Zlasti z majhno verjetnostjo drsne bočnice, zagotovite natančnost filtra in hitro spremenite košaro filtra. V bistvu nimajo materialne porabe, zmanjšajo operativne stroške.

3. Prednost

■ Sesalni filter je lahko opremljen z različnimi količinami elementov, ki omogočajo največje območje filtriranja v vsakem ohišju ohišja filtra, da bi med delom imeli najmanjšo izgubo tlaka.

■ Visoki pretok

■ Velik filterni filter in možnosti sortiranja

■ Popolnoma samodejno čiščenje, avtomatski filter

■ Preprosta, zanesljiva in ekonomična

image003Povpraševanje