Filtrirni vodni filter filtra za eno vrečko

Predstavitev ohišja filtra z eno vrečo Filter ohišja z eno vrečo je nov filtrirni sistem, ki je izdelan iz košarice iz nerjavečega jekla, filtrske vrečke v ohišju filtra, filtrska košarica iz nerjavečega jekla zadrži filtrsko vrečko in tekočina se izteka iz vstopa, nato pa filtrira z notranjim ...

Podrobnosti izdelka

Predstavitev ohišja filtra z eno vrečko

Ohišje filtra z eno vrečo je nov filtrirni sistem, ki je izdelan iz košarice iz nerjavečega jekla, filtrske vrečke v ohišju filtra, filtrska košarica iz nerjavečega jekla zadrži filtrsko vrečko in tekočina se izteče od vstopa, nato pa se filtrira z notranjo vrečo smer od znotraj navzven, se umazani delci ujamejo v filtrsko vrečko. Medtem ko ste zamenjali filtrsko vrečko, se lahko še vedno uporablja sistem ohišja filtra vreče.

Drawing for single bag filter housing.jpg

Tehnični podatki

Projektiranje, proizvodnja, pregled in sprejemanje se nanašajo na HG21637-91, GB150-2011.
Standardni prirobek: HG GB SH HGJ JB ANSI JIS.
Vrsta povezave: navoj, obroč, prirobnica.
Velikost vstopne in izstopne odprtine: 1-1 / 2 ".
Odtočna velikost: 1/4 ".
Model filtrske vreče: 1 # 2 #, 3 #, 4 #.
Točnost filtracije: 0,5um-800um.
Načrtovani tlak: 1.6Mpa.
Konstrukcijska temperatura: 120 ℃.
Površinska obdelava: peskanje, poliranje, sanitarno poliranje

图片4.png

图片1.png

Materiali  

Material školjke: 20 #, 304,316L, 2205,2507.
Tesnilo: silikagel, NBR, PTFE
Materiali vrečke za filtriranje: poliester, PP, PA, PTFE, steklena vlakna


Model

Torba model

Pretok M3 / H
M3 / H

Višina školjke
(MM)

Skupna višina
(MM)

Premer školjke
(MM)

Premer vreče
(MM)

Vhod in izhod

SGD-II-1

1

20

500

720

Φ204

Φ170

1 '' - 4 ''

SGD-II-2

2

40

700

1070

Φ204

Φ170

1 '' - 4 ''

SGD-II-3

3

6

350

430

Φ114

Φ97

3/4 '' - 2 ''

SGD-II-4

4

12

500

580

Φ114

Φ97

3/4 '' - 2 ''


Uporaba

产品说明模板 254114.png Avtomobilska industrija

Filtriranje predobdelovalne kopeli, filtracija E-Coat, pokrivni premaz in premazni premaz, temeljni premazni filtri, delci za čiščenje delov, sestavine za risanje, maziva, kovinske delovne tekočine in filtri za vnos črpalk.

产品 说明 模板 241660.png

Kemikalije

Izkoristek katalizatorja, odstranitev cevi, poliranje vodnih procesnih tekočin, alkalij, kislin in topil, filtracija emulzij in disperzij, odstranjevanje gela iz smol. Odstranjevanje aktivnega oglja ali katalizatorja v industriji finih kemikalij je tipičen primer zahtevne uporabe pri kemični predelavi. INOCO filtrske vrečke izpolnjujejo te zahtevane zahteve za visoko učinkovitost filtriranja, skupaj z dolgo življenjsko dobo in zanesljivostjo.

产品 说明 模板 242239.png

Elektronika

Obdelava napol in čipov, elektronske kopeli za jedkanje, foto-kemijsko poliranje in filtriranje vode z visokimi temperaturami ter predfiltracija različnih membranskih filtrirnih procesov za izboljšanje stroškovne učinkovitosti. INOCO filtrske vrečke prikazujejo zahtevano čistost, učinkovitost in dosledno delovanje.

产品 说明 模板 242670.png

Hrano in pijačo

Poliranje filtracije vina, alkoholnih pijač in piva, odstranjevanje delcev iz jedilnih olj, odstranjevanje saj iz celuloze, odstranjevanje sluzi v želatini, tekoči sladkor, debeli sok, poliranje koruznega sirupa, predelava škroba, predelava mleka in brezalkoholne pijače. Mnoge INOCO filtrske vreče so skladne s standardi FDA in celo s standardi za predelavo hrane v EGS, ki lahko ustrezajo edinstvenim in raznolikim zahtevam teh aplikacij.

产品 说明 模板 243208.png

Obdelava kovin

Filtriranje hidravličnega olja, filtriranje predobdelovalnega sistema, predelava plemenitih kovin, obdelovalne tekočine v kovini in sestavne dele za črpanje. Stroji za čiščenje delov uporabljajo naše filtrirne vrečke za čim manjše ostanke umazanije na delih.

产品 说明 模板 243559.png

Petrokemija

Filtriranje mazalnih olj, aditivov za gorivo, izboljšanje olja, filtriranje aminskih raztopin, filtriranje glikolovih tekočin, procesi prečiščevanja plinov, postopki destilacije in krekinga, aminski podložke, off-shore filtrirne postaje, vrtalno olje in injekcijske tekočine.

产品 说明 模板 243963.png

Barva in lak

Odstranjevanje aglomeratov, odstranjevanje barvnih koagulatov, filtracija s topilom, odstranjevanje kontaminantov za skladiščenje, linije za polnjenje in linije za mešanje barve, čiščenje monomerov.

产品 说明 模板 244272.png

Farmacevtski izdelki

Obnovitev dragih aktivnih snovi, katalizatorja, čiščenja in odstranjevanja aktivnega ogljika, filtracije želatin, hormonov, vitaminskih ekstraktov, poliranja zeliščnih zmesi, odstranjevanja beljakovin iz plazme, filtracije solnih raztopin.

产品 说明 模板 244655.png

Smole, plastike, črnila in premazov

Oljna in polimerna filtracija, disperzije, polimerizacijske serije, smole za konzole, plastične mase, tiskarske barve, obdelava plastike, prevleke za papir, filtriranje tekočine s čisto brizgalko.

产品 说明 模板 245015.png

Čiščenje vode

Filtriranje vode, čiščenje vode, odstranjevanje mulja, odstranjevanje cevi, odstranjevanje peska in alg iz morske vode, predelava ionskih izmenjevalcev, odstranjevanje kalcijevih ostankov, filtriranje kemikalij za obdelavo vode, odstranjevanje prahu iz hladilnih stolpnih naprav. Filtriranje površinske vode je območje, na katerem tradicionalno filtrira vložek. Zdaj sta visoko učinkovitost in dolga življenjska doba INOCO filtrov visoke zmogljivosti stroškovno učinkovita alternativa dragim kartušam.

 


Povpraševanje