Sanitarni filtri za filtre

Filtrirna vrečka serije serije INOCO SGD-03 je prvi in ​​edini tip za hrano, pijačo in farmacevtsko industrijo. Ta filtrska vreča se uporablja v filtrirni tekočini, ki je neposredno ali posredno povezana s predelavo hrane. Tehnični podatki INOCO SGD-G2 ...

Podrobnosti izdelka

Predstavitev sanitarnih tekočih filtrov

Sanitarna vrečka serije INOCO SGD-03 je prva in edina vrsta za hrano, pijačo in farmacevtsko industrijo. Ta filtrska vreča se uporablja v filtrirni tekočini, ki je neposredno ali posredno povezana s predelavo hrane.

Tehnični podatki

Sanitarna filtrska vreča serije INOCO SGD-G2 je odobrena za uporabo v industriji hrane in pijač. Material vrečke za filtre je v celoti skladen z zahtevami živilske industrije, ki ne zagotavlja težav pri uporabi hrane.
Fiber filtrirnega materiala ni težko padati, zmanjšati vpliv vlaken, ki spadajo v učinek filtriranja.
Samostojno certificiranje filtrske vrečke s strani tretje osebe ustreza zahtevam standarda ES in FDA.
Večplastna filtrska vreča, vsa varjena konstrukcija preprečuje uhajanje iz igle.
Natančno spremljanje proizvodnje, preprečevanje sekundarnega onesnaževanja pri proizvodnji, skladiščenju in predelavi.
Ločeno pakiranje, da preprečite onesnaženje pri transportu, skladiščenju in namestitvi.
Posebni načini predelave in skladiščenja, da se po pakiranju ne onesnažuje. Sanitary filter bag.jpg

Naše prednosti

a. Obsežne izkušnje pri proizvodnji: specializirani smo za avtomatski samočistilni filter, kot so filtrirni filter, filter za strgalo, ohišje vodnega filtra iz nerjavečega jekla, filter za povratno vodo, ohišje vrečk s filtrom in ohišje filtrskega vložka z izkušnjami 10 let.

b. Celovite proizvodne zmogljivosti za filtriranje ščetk: lastnik natančnega radialnega vrtalnega stroja, valjčki za struženje plošč, stružnica, rezkalni stroj za rezkanje, vrtalni in rezkalni stroj, stroj za rezanje pločevine CNC, varilni aparat za varjenje argona z arzonom, talilni varilni stroj za polaganje plina inverterja, varjenje manipulator, Co2 plinski zasenčeni varilni stroj, samonastavljiva kolesna polica, vožnja in druge napredne opreme.

c. Testna oprema za filter za čiščenje s čopičem: detektor rentgenskih žarkov, električna hidravlična preskusna črpalka, raztezalni stroj itd., Če je potrebno, račun za opremo.

d. Naši tehniki bodo na teh napravah redno vzdrževali vzdrževanje, da bi jim zagotovili dobro delo.

e. Visoko kakovostna surovina: večinoma izberemo surovine iz velike tovarne jekla, kot so TPCO, BAO STEEL, SHA STEEL, ki so najboljši in največji proizvajalec surovin na Kitajskem.

f. Strogo fizično / kemijsko testiranje: izpolnjevanje zahtev načrtovanja in postopka izdelka, ki zagotavlja zanesljive podatke o preskusih.

g. Kratek čas dostave: če je več kot 10 kompletov, 50 dni. Prav tako imamo nekaj standardnih čopičev za samočistilni filter, če potrebujete 3-5 kosov, lahko dobimo kmalu.

h. Varno pakiranje: leseni izdelek se lahko uporabi za pritrditev našega ohišja iz filtra iz nerjavečega jekla, dokončno pakiran v izvozni leseni kovček, oznaka pošiljke bo določena zunaj ohišja, da se navedejo informacije o pošiljatelju.

jaz. Najboljša poprodajna storitev: več kot 60% izdelkov se prodajajo v jugovzhodni Aziji, na Bližnjem vzhodu in v Evropi, vse izdelke pa zaupajo domači in tuji kupci.

Naša storitev

1. Zagotavljamo brezplačno tehnično storitev o filtrirnem čopiču in vprašanjih uporabe.

2.Free na kraju samem turnejo in uvedbo naše tovarne.

3. Zagotavljamo načrtovanje in validacijo postopka brezplačno.

4. Mi lahko jamčimo pravočasno dobavo blaga.

5. Zaprite spremljanje vseh naročil s strani posebne osebe in obveščajte stranke pravočasno.

6.Vsa poprodajna prošnja se bo odzvala v 24 urah.

图片1.png

Tehnološka prednost

1. Smo inovacijsko vodeno podjetje, imamo 13 patentov.

2. smo pripravljeni razviti vse nove materiale samo, če je to potrebno v aplikaciji.

3. Vse naše tehnološke inovacije samo za en cilj --- najboljša kakovost, tudi to pomeni višje stroške in nižjo stopnjo proizvodnje.

Pogosta vprašanja

1. Kakšna je vaša najmanjša količina naročila, ali mi lahko pošljete vzorce?

O: Naša najmanjša količina je 1, saj je naš izdelek strojna oprema, težko vam pošljemo vzorce, vendar vam lahko pošiljamo katalog, toplo pozdravljamo vas, da obiščete našo družbo.

2. Ali bomo po namestitvi naročila uredili namestitev naprave?

O: Vsi stroji bodo preizkušeni precej pred dostavo, zato jih je mogoče neposredno uporabiti neposredno, tudi naš stroj je enostaven za namestitev, če potrebujete pomoč, bomo z veseljem uredili namestitev, vendar vse stroške bremenijo vas.

3. Ali je vaša cena konkurenčna?

O: Samo dober stroj, ki ga dobimo. Zagotovo vam bomo dali najboljšo tovarniško ceno, ki temelji na vrhunskem izdelku in storitvi.

4.Kateri plačilni pogoji sprejemate?

A: T / T ali L / C ali West Union ali Moneygram ali Paypal, drugi so dobrodošli.

5.Kaj je čas dobave filtra?

O: Na splošno, 35 dni po avansnem plačilu, če je OEM, bo 40-45 dni po predplačilu, pristanišče dostave je Shanghai.

6.Kako je vaše blago kakovost?

O: Sodelovali smo z mnogimi svetovnimi razredi, ki smo jih spremljali že vrsto let, na primer s strankami Conoco Phillips, Shell, Fluor, Sinopec, PetroChina, Samsung inženirstvo, BASF, Bayer, Worlypesons itd.

Naši izdelki so dobri odziv naših strank.


图片6.png


Povpraševanje