Sistemi za čiščenje olja za hitro odpiranje vrečk

Predstavitev ohišja filtra za hitro odpiranje vrečke Enostavna uporaba, visoka prednost vrečastega filtra, primerna za uporabo visokega pretoka in pogosto zamenjavo tehnologije filtrske vrečke, je najprimernejši filter za serijsko proizvodnjo in varnostno filtracijo. Značilnosti 1.Most preprostih ...

Podrobnosti izdelka

Hitri odprti vhod v ohišje filtra  

Enostaven za uporabo, zelo koristen filter vreče, primeren za uporabo visokega pretoka in pogosto zamenjavo tehnologije filtrske vrečke, je najprimernejši filter za postopek serijske proizvodnje in filtriranje varnosti.

Lastnosti

1. Najbolj enostaven in varen operacijski sistem za uporabo, kratek čas izpada do najkrajših, povečanje produktivnosti in zmanjšanje stroškov poslovanja.
2. tritočkovni tlačni prstan, ki zagotavlja dobro tesnjenje med filtrom in filtrsko vrečko, pritrjena orodja omogočajo delovanje zelo enostavno.
3. Pomožni balansirni mehanizem omogoča, da je teža strehe lahka kot nič, samo z roko nežno potiskanjem in potegom, lahko odprete streho ali navzdol.
4.High kakovosti O ring tesnilo, zagotoviti, da je delovanje priročno in zanesljivo.
5. Side in spodaj iz dizajna zagotavlja, da je tekočina lahko popolnoma emisije, hkrati pa uporabite tangent izvoz, da izberete.
6.Standard način za 2 ~ 24 vrečke (1 # in 2 # vrečke), največja vrečka številka je 40 vrečk.


Water filter  housing.jpg

Tehnični podatki

Standardi proizvodnje:

GB150 "CS", tesnilo ASME "U".

Delovni pritisk:

0,6 Mpa do 5,0 Mpa.

Konstrukcijska temperatura:

0 ~ 80 ℃.

Veljavni medij:

voda, kemikalije, plin itd., vključno z vnetljivimi in eksplozivnimi snovmi.

Opomba: Tlak in temperatura sta odvisna od moči filtrirnih materialov in posebnega stanja, prosimo, da se posvetujete z nami


Model

Pretok (m2 / HF)

N1 / N2

φD

H1

H2

H3

B

SGD-K-1

160

4 "

558

926

508

1727

400

SGD-K-2

200

5 "

608

930

508

1727

425

SGD-K-3

240

6 "

658

935

508

1727

450

SGD-K-4

320

8 "

758

1016

482

2032

525

SGD-K-5

400

10 "

958

1102

483

2266

600

SGD-K-6

480

10 "

1008

1102

483

2266

625


Uporaba

产品 说明 模板 254114.png

Avtomobilska industrija

Filtriranje predobdelovalne kopeli, filtracija E-Coat, pokrivni premaz in premazni premaz, temeljni premazni filtri, delci za čiščenje delov, sestavine za risanje, maziva, kovinske delovne tekočine in filtri za vnos črpalk.

产品 说明 模板 254459.png

Kemikalije

Izkoristek katalizatorja, odstranitev cevi, poliranje vodnih procesnih tekočin, alkalij, kislin in topil, filtracija emulzij in disperzij, odstranjevanje gela iz smol. Odstranjevanje aktivnega oglja ali katalizatorja v industriji finih kemikalij je tipičen primer zahtevne uporabe pri kemični predelavi. INOCO filtrske vrečke izpolnjujejo te zahtevane zahteve za visoko učinkovitost filtriranja, skupaj z dolgo življenjsko dobo in zanesljivostjo.

产品 说明 模板 255038.png

Elektronika

Obdelava napol in čipov, elektronske kopeli za jedkanje, foto-kemijsko poliranje in filtriranje vode z visokimi temperaturami ter predfiltracija različnih membranskih filtrirnih procesov za izboljšanje stroškovne učinkovitosti. INOCO filtrske vrečke prikazujejo zahtevano čistost, učinkovitost in dosledno delovanje.

产品 说明 模板 255469.png

Hrano in pijačo

Poliranje filtracije vina, alkoholnih pijač in piva, odstranjevanje delcev iz jedilnih olj, odstranjevanje saj iz celuloze, odstranjevanje sluzi v želatini, tekoči sladkor, debeli sok, poliranje koruznega sirupa, predelava škroba, predelava mleka in brezalkoholne pijače. Mnoge INOCO filtrske vreče so skladne s standardi FDA in celo s standardi za predelavo hrane v EGS, ki lahko ustrezajo edinstvenim in raznolikim zahtevam teh aplikacij.

产品 说明 模板 256007.png

Obdelava kovin

Filtriranje hidravličnega olja, filtriranje predobdelovalnega sistema, predelava plemenitih kovin, obdelovalne tekočine v kovini in sestavne dele za črpanje. Stroji za čiščenje delov uporabljajo naše filtrirne vrečke za čim manjše ostanke umazanije na delih.

产品 说明 模板 256358.png

Petrokemija

Filtriranje mazalnih olj, aditivov za gorivo, izboljšanje olja, filtriranje aminskih raztopin, filtriranje glikolovih tekočin, procesi prečiščevanja plinov, postopki destilacije in krekinga, aminski podložke, off-shore filtrirne postaje, vrtalno olje in injekcijske tekočine.

产品 说明 模板 256762.png

Barva in lak

Odstranjevanje aglomeratov, odstranjevanje barvnih koagulatov, filtracija s topilom, odstranjevanje kontaminantov za skladiščenje, linije za polnjenje in linije za mešanje barve, čiščenje monomerov.

产品 说明 模板 257071.png

Farmacevtski izdelki

Obnovitev dragih aktivnih snovi, katalizatorja, čiščenja in odstranjevanja aktivnega ogljika, filtracije želatin, hormonov, vitaminskih ekstraktov, poliranja zeliščnih zmesi, odstranjevanja beljakovin iz plazme, filtracije solnih raztopin.

产品 说明 模板 257454.png

Smole, plastike, črnila in premazov

Oljna in polimerna filtracija, disperzije, polimerizacijske serije, smole za konzole, plastične mase, tiskarske barve, obdelava plastike, prevleke za papir, filtriranje tekočine s čisto brizgalko.

产品 说明 模板 257814.png

Čiščenje vode

Filtriranje vode, čiščenje vode, odstranjevanje mulja, odstranjevanje cevi, odstranjevanje peska in alg iz morske vode, predelava ionskih izmenjevalcev, odstranjevanje kalcijevih ostankov, filtriranje kemikalij za obdelavo vode, odstranjevanje prahu iz hladilnih stolpnih naprav. Filtriranje površinske vode je območje, na katerem tradicionalno filtrira vložek. Zdaj sta visoko učinkovitost in dolga življenjska doba INOCO filtrov visoke zmogljivosti stroškovno učinkovita alternativa dragim kartušam.

Pogosta vprašanja  

1. Ali ste proizvajalec, trgovska družba ali tretja oseba?
O: Smo proizvajalec in našo družbo smo zgradili že od leta 2007.
2. Kje se nahaja vaša tovarna?
A: Naš naslov tovarne je: No.58 Rongxing 3. Road, industrijski park Furong, Wuxi mesto, Jiangsu province, Kitajska.
3. Kakšen je čas dostave vašega stroja?
O: Na splošno je čas dobave našega stroja približno 30 dni, prilagojeni stroj bo dostavljen kot pogajanje z našimi strankami. 4.Ko bomo naredili naročilo, boste uredili 4.instalacijo stroja trenutno?
O: Vsi stroji bodo preizkušeni precej pred dostavo, zato jih je mogoče neposredno uporabiti neposredno, tudi naš stroj je enostaven za namestitev, če potrebujete pomoč, bomo z veseljem uredili namestitev, vendar vse stroške bremenijo vas.
5.Kako je vaša cena?
A: Tovarniška neposredna prodaja, imamo celoten proizvodni proces dela od standardnih izdelkov do OEM delov.
6.Katera oprema imate za pregled NDT?
O: Imamo ultrazvočni detektor napak, av miniaturni detektor magnetnega jarma, magnetni detektor in detektor penetracije.


图片6.png

Povpraševanje