Tekočinski filtrirni sistemi

1. Filtrirni sistemi s tekočino Uvod Za filtriranje s tekočino se pogosto uporablja za odstranjevanje delcev različnih velikosti iz tekočine, da se doseže filtriranje, čiščenje, ločevanje, predelava. Sestavljen je iz treh delov: ohišje vreče, košaro in filter ...

Podrobnosti izdelka

1. Uvod Sistemi tekočih filtracij

To se pogosto uporablja za filtracijo v tekočino, lahko odstranjuje delce različnih velikosti iz tekočine, da se doseže filtriranje, čiščenje, ločevanje, predelava. Sestavljen je iz treh delov: ohišje vrečke, nosilne košare in filtrske vrečke. do hitrosti pretoka lahko v ohišju vrečke uporabite več vrečk. Prvič, tekočina vstopi v ohišje od vstopa, ki se lahko postavi v stran ali na vrhu, nato pa se pretaka v filtrsko vrečko, ki jo nabira košarica. Zaradi udarnega tlaka tekočine se bo vreča razširila in tekočina se enakomerno filtrira skozi vrečo in izteče iz izstopne cevi. Zamenjave so ujete v vrečo, postopek filtracije je končan. Ko zamenjate ali očistite vrečo, preprosto popustite sornik, vrtljivo ročno kolo, ki dviguje pokrov, in dobite torbo.

image001

 

2. Podrobnosti o izdelku

Original: Jiangsu, Kitajska

Certificiranje: ISO9001, ISO14001, Cena: obrestno

Material: aluminij

Izplačilo: TT, LC

Datum dostave: Obvezno

Pakiranje: izvozni standard

Trg: Bližnji vzhod / Afrika / Azija / Južna Amerika / Evropa / Severna Amerika

Garancija: 1 leto

MOQ: 100 kompletov

3. Naše prednosti

a. Obsežne proizvodne izkušnje: Specializirani smo za industrijo čiščenja zraka že več kot 10 let, predfilter AHU lahko optimiziramo oblikovanje pretoka zraka glede na prilagoditev velikosti klimatske naprave, učinkovitost filtriranja, parametre zaznavanja pretoka zraka, da zagotovimo, da kupci .

b. Visoka kakovost surovin: Imamo kvalificiran sistem certificiranja dobaviteljev, pridružili smo se D & B s DUNS registrirani "

c. Strogo fizično / kemijsko testiranje: izpolnjuje zahteve načrta in postopka izdelka, ki zagotavlja zanesljive podatke o preskusih.

4.FAQ

1. Kakšen je čas dostave vašega stroja?

O: Na splošno je čas dobave našega stroja približno 30 dni, prilagojeni stroj bo dostavljen kot pogajanje z našimi strankami.

2. Ali lahko stroj prilagodimo našim potrebam, kot je na primer naš logotip?

O: Gotovo je naš stroj mogoče prilagoditi vašim potrebam, na voljo je tudi vaš logo.

3. Kako bo obdobje pošiljanja trajalo dlje časa, kako lahko poskrbite, da stroj ne bo prekinjen?

O: Naš stroj je zavit film, da bi zagotovili, da lahko stroj brez težav dostavimo našim strankam, bomo z jekleno žico popravili stroj s posodo.

4. Ali vem, katero plačilo bo sprejelo vaše podjetje?

O: Doslej 100% T / T pred odpremo in 30% depozit, ki ga plača T / T, uravnotežen, ki ga plača L / C.

image003Povpraševanje