Filtrirna torba za velike filtrske vreče

Velika predstavitev filtrirnih vrečk Velika filtrska vrečka serije SGD-01D ima veliko filtracijskega prostora in zmogljivost shranjevanja nečistoč. Sedanji filtrirni sistem za vreče lahko uporablja ta serija filtrske vrečke. Ne more samo podaljšati življenjske dobe filtrske vrečke, zmanjšati nadomestno frekvenco, temveč tudi ...

Podrobnosti izdelka

Predstavitev velikih filtrskih vrečk

Velika filtrirna vreča serije SGD-01D ima veliko filtracijskega prostora in zmogljivost shranjevanja nečistoč. Sedanji filtrirni sistem za vreče lahko uporablja ta serija filtrske vrečke. Ne more samo podaljšati življenjske dobe filtrske vrečke, zmanjšati frekvenco zamenjave, temveč tudi zmanjšati čas izpadov in nadomestnih stroškov. Z uporabo filtrirne vrečke z velikim pretokom lahko kupci uporabljajo manjši filter, ki ustreza zahtevam filtriranja velikega pretoka, kar zmanjša stroške filtriranja.


Dosti

Prostornina nečistoče je 1,8-kratna od običajne filtrirne vrečke 2 #, prihranka naložbe in uporaba stroškov.
Velikost videza je enaka z mednarodno standardno filtrirno vrečko, jo je mogoče preprosto nadgraditi v vrečko s filtrirno pretočno serijo SGD-G5.
Uporabite prstan s filtrirnimi vrečami serije patentov Sync - Ring ™ s popolnim tesnilnim učinkom in enostavno namestitvijo.
Podporna košarica je prestala test destruktivnega tlaka, visoko trdnost in visoko varnost.
S serijsko napravo serije SGD-G5 z velikim pretokom, bo zamenjava hitrejša od običajne filtrske vrečke, ki je v 30 sekundah.

Tehnični podatki

Točnost filtracije (μm): 1/5/10/25/50/75/100/150/200
Material vrečke filtra: PP, PE, NYLON
Delovna temperatura: PP <80 ℃,="" pe=""><140 ℃,="" nylon=""><150>
Max diferenčni tlak zamenjave: 0,5-1 kg / cm2 (glede na različno viskoznost)
Velikost filtrske vrečke (palec): premer 7, dolžina 28
Največji pretok (voda): 20-45 m3 / h

200-mikronski filter bag.jpg

Uporaba

产品 说明 模板 254114.png

Avtomobilska industrija

Filtriranje predobdelovalne kopeli, filtracija E-Coat, pokrivni premaz in premazni premaz, temeljni premazni filtri, delci za čiščenje delov, sestavine za risanje, maziva, kovinske delovne tekočine in filtri za vnos črpalk.

产品 说明 模板 254459.png

Kemikalije

Izkoristek katalizatorja, odstranitev cevi, poliranje vodnih procesnih tekočin, alkalij, kislin in topil, filtracija emulzij in disperzij, odstranjevanje gela iz smol. Odstranjevanje aktivnega oglja ali katalizatorja v industriji finih kemikalij je tipičen primer zahtevne uporabe pri kemični predelavi. INOCO filtrske vrečke izpolnjujejo te zahtevane zahteve za visoko učinkovitost filtriranja, skupaj z dolgo življenjsko dobo in zanesljivostjo.

产品 说明 模板 255038.png

Elektronika

Obdelava rezin in čipov, elektronske jedilne kopeli, foto-kemijsko poliranje in filtriranje vode z visokim pretokom ter predfiltriranje različnih postopkov membranske filtracije, da se izboljša njihova stroškovna učinkovitost. INOCO filtrske vrečke prikazujejo zahtevano čistost, učinkovitost in dosledno delovanje.

产品 说明 模板 255469.png

Hrano in pijačo

Poliranje filtracije vina, alkoholnih pijač in piva, odstranjevanje delcev iz jedilnih olj, odstranjevanje saj iz celuloze, odstranjevanje sluzi v želatini, tekoči sladkor, debeli sok, poliranje koruznega sirupa, predelava škroba, predelava mleka in brezalkoholne pijače. Mnoge INOCO filtrske vreče so skladne s standardi FDA in celo s standardi za predelavo hrane v EGS, ki lahko ustrezajo edinstvenim in raznolikim zahtevam teh aplikacij.

产品 说明 模板 256007.png

Obdelava kovin

Filtriranje hidravličnega olja, filtriranje predobdelovalnega sistema, predelava plemenitih kovin, obdelovalne tekočine v kovini in sestavne dele za črpanje. Stroji za čiščenje delov uporabljajo naše filtrirne vrečke za čim manjše ostanke umazanije na delih.

产品 说明 模板 256358.png

Petrokemija

Filtriranje mazalnih olj, aditivov za gorivo, izboljšanje olja, filtriranje aminskih raztopin, filtriranje glikolovih tekočin, procesi prečiščevanja plinov, postopki destilacije in krekinga, aminski podložke, off-shore filtrirne postaje, vrtalno olje in injekcijske tekočine.

产品 说明 模板 256762.png

Barva in lak

Odstranjevanje aglomeratov, odstranjevanje barvnih koagulatov, filtracija s topilom, odstranjevanje kontaminantov za skladiščenje, linije za polnjenje in linije za mešanje barve, čiščenje monomerov.

产品 说明 模板 257071.png

Farmacevtski izdelki

Obnovitev dragih aktivnih snovi, katalizatorja, čiščenja in odstranjevanja aktivnega ogljika, filtracije želatin, hormonov, vitaminskih ekstraktov, poliranja zeliščnih zmesi, odstranjevanja beljakovin iz plazme, filtracije solnih raztopin.

产品 说明 模板 257454.png

Smole, plastike, črnila in premazov

Oljna in polimerna filtracija, disperzije, polimerizacijske serije, smole za konzole, plastične mase, tiskarske barve, obdelava plastike, prevleke za papir, filtriranje tekočine s čisto brizgalko.

产品 说明 模板 257814.png

Čiščenje vode

Filtriranje vode, čiščenje vode, odstranjevanje mulja, odstranjevanje cevi, odstranjevanje peska in alg iz morske vode, predelava ionskih izmenjevalcev, odstranjevanje kalcijevih ostankov, filtriranje kemikalij za obdelavo vode, odstranjevanje prahu iz hladilnih stolpnih naprav. Filtriranje površinske vode je območje, na katerem tradicionalno filtrira vložek. Zdaj sta visoko učinkovitost in dolga življenjska doba INOCO filtrov visoke zmogljivosti stroškovno učinkovita alternativa dragim kartušam.


Naša storitev

Ø Zagotoviti tehnično zasnovo in rešitve;

Ø Oblikovanje in izdelava nestandardne opreme;

Ø strokovno tehnično usposabljanje in svetovanje na kraju samem v skladu s pogodbo;

Ø Pribor za dobavo kadarkoli;

Ø Druga posebna tehnična služba v skladu z zahtevami naročnika.

图片1.png

Zagotavljanje kakovosti

1. Stroga revizija pogodb je v vseh oddelkih uveljavila, da bi zagotovila izvedljivost vsakega naročila.

2. Načrtovanje in validacija obdelave pred proizvodnjo v razsutem stanju.

Strog nadzor nad vsemi surovimi in pomožnimi materiali, Vse surovine dosežejo svetovno napredovalno raven.

3. Inšpekcijski pregled na kraju samem za vse postopke, inšpekcijski zapisi sledijo 3 leta.

4. Vsi inšpektorji so usposobljeni za mednarodna potrdila.

5.Kvalificirani WPS in profesionalni varilci zagotavljajo kakovost varjenja.

6.100% pregled končnih kalčkov pred odpremo.

7.Napolnjena in popolna oprema za testiranje in pregledovanje: NDT, kovinski mikroskop, tester za testiranje, tester trdote ...

8.Regularno usposabljanje inšpekcijskega osebja.

Pogosta vprašanja

1. Kako lahko pridem v vašo tovarno?

O: Naša tovarna je blizu letališča v Šanghaju, lahko nas pobere na letališču.

2. Ali lahko stroj prilagodimo našim potrebam, kot je na primer naš logotip?

O: Gotovo je naš stroj mogoče prilagoditi vašim potrebam, na voljo je tudi vaš logo.

3. Ali bomo po namestitvi naročila uredili namestitev naprave?

O: Vsi stroji bodo preizkušeni precej pred dostavo, zato jih je mogoče neposredno uporabiti neposredno, tudi naš stroj je enostaven za namestitev, če potrebujete pomoč, bomo z veseljem uredili namestitev, vendar vse stroške bremenijo vas.


Povpraševanje