Filtrirna oprema za filtrirno vrečko z dvostransko vrečko

Dupleksni filter za vrečko Vložek INOCO-D za dupleksne vreče je filtrirni sistem, ki za doseganje učinkov uporablja dva set vrečastega filtra, v obeh delujejo eno delo, eno pripravljenost ali dva filtra. To je enostavno za namestitev in čisto in večje območje filtriranja bo imelo bolj umazano količino, več časa dela ...

Podrobnosti izdelka

Duplex filter vrečko

Filtrirni sistem INOCO-D je filtrirni sistem, ki za doseganje učinkov uporablja dva paketa vrečastih vreč, v obeh delujejo eno delo, eno pripravljenost ali dva filtra. To je enostavno za namestitev in čisto in večje območje filtriranja bo imelo bolj umazano količino, več časa dela in manj čistih časov.

Razumna struktura pokriva majhno območje majhnega območja, dobro tesnjenje, veliko zmogljivost pretoka, enostavno delovanje, notranja in zunanja obdelava filtra je obdelava peska ali obdelava s poliranjem, zato je površina gladka in dobra površinska učinkovitost.


Tehnični podatki

Material: CS, SS304, SS316L, CS podloženi PO, CS obloženi PTFE

Natančnost filtrov: 2-100mesh

Delovna temperatura: 0-500 ℃

Delovni tlak: 0-20 MPa

Šifra projekta: H21637-1991, ASME VIII

Izberite možnost

Nastavljiva noga filtra

Ogrevanje jakno

Visoka temperatura in visokotlačni dizajn

Uporaba

产品 说明 模板 254114.png

Avtomobilska industrija

Filtriranje predobdelovalne kopeli, filtracija E-Coat, pokrivni premaz in premazni premaz, temeljni premazni filtri, delci za čiščenje delov, sestavine za risanje, maziva, kovinske delovne tekočine in filtri za vnos črpalk.

产品 说明 模板 254459.png

Kemikalije

Izkoristek katalizatorja, odstranitev cevi, poliranje vodnih procesnih tekočin, alkalij, kislin in topil, filtracija emulzij in disperzij, odstranjevanje gela iz smol. Odstranjevanje aktivnega oglja ali katalizatorja v industriji finih kemikalij je tipičen primer zahtevne uporabe pri kemični predelavi. INOCO filtrske vrečke izpolnjujejo te zahtevane zahteve za visoko učinkovitost filtriranja, skupaj z dolgo življenjsko dobo in zanesljivostjo.

产品 说明 模板 255038.png

Elektronika

Obdelava rezin in čipov, elektronske jedilne kopeli, foto-kemijsko poliranje in filtriranje vode z visokim pretokom ter predfiltriranje različnih postopkov membranske filtracije, da se izboljša njihova stroškovna učinkovitost. INOCO filtrske vrečke prikazujejo zahtevano čistost, učinkovitost in dosledno delovanje.

产品 说明 模板 255469.png

Hrano in pijačo

Poliranje filtracije vina, alkoholnih pijač in piva, odstranjevanje delcev iz jedilnih olj, odstranjevanje saj iz celuloze, odstranjevanje sluzi v želatini, tekoči sladkor, debeli sok, poliranje koruznega sirupa, predelava škroba, predelava mleka in brezalkoholne pijače. Mnoge INOCO filtrske vreče so skladne s standardi FDA in celo s standardi za predelavo hrane v EGS, ki lahko ustrezajo edinstvenim in raznolikim zahtevam teh aplikacij.

产品 说明 模板 256007.png

Obdelava kovin

Filtriranje hidravličnega olja, filtriranje predobdelovalnega sistema, predelava plemenitih kovin, obdelovalne tekočine v kovini in sestavne dele za črpanje. Stroji za čiščenje delov uporabljajo naše filtrirne vrečke za čim manjše ostanke umazanije na delih.

产品 说明 模板 256358.png

Petrokemija

Filtriranje mazalnih olj, aditivov za gorivo, izboljšanje olja, filtriranje aminskih raztopin, filtriranje glikolovih tekočin, procesi prečiščevanja plinov, postopki destilacije in krekinga, aminski podložke, off-shore filtrirne postaje, vrtalno olje in injekcijske tekočine.

产品 说明 模板 256762.png

Barva in lak

Odstranjevanje aglomeratov, odstranjevanje barvnih koagulatov, filtracija s topilom, odstranjevanje kontaminantov za skladiščenje, linije za polnjenje in linije za mešanje barve, čiščenje monomerov.

产品 说明 模板 257071.png

Farmacevtski izdelki

Obnovitev dragih aktivnih snovi, katalizatorja, čiščenja in odstranjevanja aktivnega ogljika, filtracije želatin, hormonov, vitaminskih ekstraktov, poliranja zeliščnih zmesi, odstranjevanja beljakovin iz plazme, filtracije solnih raztopin.

产品 说明 模板 257454.png

Smole, plastike, črnila in premazov

Oljna in polimerna filtracija, disperzije, polimerizacijske serije, smole za konzole, plastične mase, tiskarske barve, obdelava plastike, prevleke za papir, filtriranje tekočine s čisto brizgalko.

产品 说明 模板 257814.png

Čiščenje vode

Filtriranje vode, čiščenje vode, odstranjevanje mulja, odstranjevanje cevi, odstranjevanje peska in alg iz morske vode, predelava ionskih izmenjevalcev, odstranjevanje kalcijevih ostankov, filtriranje kemikalij za obdelavo vode, odstranjevanje prahu iz hladilnih stolpnih naprav. Filtriranje površinske vode je območje, na katerem tradicionalno filtrira vložek. Zdaj sta visoko učinkovitost in dolga življenjska doba INOCO filtrov visoke zmogljivosti stroškovno učinkovita alternativa dragim kartušam.


Naša storitev

Ø Zagotoviti tehnično zasnovo in rešitve;

Ø Nove smernice za gradnjo naprav;

Ø Oblikovanje in izdelava nestandardne opreme;

Ø strokovno tehnično usposabljanje in svetovanje na kraju samem v skladu s pogodbo;

Ø Pribor za dobavo kadarkoli;

Ø Tele-tehnično svetovanje in storitve;

Ø Druga posebna tehnična služba v skladu z zahtevami naročnika.

Prednost

■ Sesalni filter je lahko opremljen z različnimi količinami elementov, ki omogočajo največje območje filtriranja v vsakem ohišju ohišja filtra, da bi med delom imeli najmanjšo izgubo tlaka.

■ Visoki pretok.

■ Velik filterni filter in možnosti sortiranja.

■ Popolnoma samodejno čiščenje, avtomatski filter.

■ Preprosta, zanesljiva in ekonomična.

Pogosta vprašanja

1. Kje se nahaja vaša tovarna?

A: Naš naslov tovarne je: No.58 Rongxing 3. Road, industrijski park Furong, Wuxi mesto, Jiangsu province, Kitajska.

2. Katera raven kakovosti so vaši izdelki?

O: Do sedaj imamo certifikat CE, ISO, SGS, TUV, Rosh, ASME.

3. Ali lahko stroj prilagodimo našim potrebam, kot je na primer naš logotip?

O: Gotovo je naš stroj mogoče prilagoditi vašim potrebam, na voljo je tudi vaš logo.

4. Ali vem, katero plačilo bo sprejelo vaše podjetje?

O: Doslej 100% T / T pred odpremo in 30% depozit, ki ga plača T / T, uravnotežen, ki ga plača L / C.


图片6.png

Povpraševanje