Samodejni filter sveč filtra

C inle filter (Model: INOCO-DS-A7) Uvod Svečen filter je, kot vsi tlačni filtri, vidni v procesnih vodih, ki ravnajo z titanovim dioksidom, dimnim plinom, razsoljevanjem slanice, rdečim blatom, porcelanom, finimi kemikalijami in mnogimi drugimi aplikacije, ki zahtevajo učinkovito kolač z malo vlage ...

Podrobnosti izdelka

C inle filter (Model: INOCO-DS-A7) Uvod  

Filter sveč je, kot vsi tlačni filtri, vidni v procesnih linijah, ki ravnajo z titanovim dioksidom, dimnim plinom, razsoljevanjem sline, rdečim blatom, porcelanom, finimi kemikalijami in številnimi drugimi aplikacijami, ki zahtevajo učinkovito filtracijo z nizko vlago ali visoko stopnjo poliranja .Svečni filtri se uporabljajo tudi za zgoščevanje, da nastanejo koncentrirana tekoča gošča z delnim odstranjevanjem tekoče faze kot filtrata. Ta način delovanja je mogoč, saj lahko svečni filtri delujejo v zelo kratkem času, pri čemer izkoristijo visoke stopnje filtracije, medtem ko so pecivo še vedno tanke. Ena od značilnosti svečnih filtrov, kadar se uporablja za zgoščevanje, je njihov jasen filtrat, saj zmesi z gravitacijo po analogiji proizvedejo prelive, ki vedno vsebujejo določeno količino finih suspendiranih trdnih snovi.

Delovno načelo

Med filtracijo, ki poteka v tlačni posodi, se tekočina pritisne od zunaj skozi filtrirni medij. Trdno poveže na svoji površini in tvori enotno torto. Kolač ostane na filtrirnih elementih zaradi konkavno-konveksnega profila in nenehno vzdrževane diferenčne tlake v njih. Ko se spusti tlak v nastavljenem ventilu, dovodu in izstopnem ventilu, se izklopi. Pretok stisnjenega zraka v filter in suho filtrirno pogačo, pri predelavi s povratno obdelavo se delec odstrani, filterni element pa se lahko regenerira.

Druga značilnost Candle Filters je cilindrična oblika elementov, ki zadržijo oblikovano torto. Ta oblika, ki je nasprotna plati, listi ali filtriranim filtrom, povečuje površino filtracije, saj se pecijo bolj debele in delno kompenzirajo na zmanjšanje hitrosti filtriranja.

Filtri sveč so zelo primerni za ravnanje z vnetljivimi, strupenimi in korozivnimi materiali, ker so avtoklavirani in namenjeni za nevarna okolja, kadar so potrebni visoki tlak in varno delovanje. Prav tako se lahko pri aplikacijah zlahka prevlečejo, ko se ohranijo vroče ali nizke temperature. Te funkcije niso možne na Filterpresses, ki zahtevajo odpiranje plošč v ozračje z eno, da se dovoli odtek kolača na koncu vsakega cikla.

Filtri sveč so na voljo v vseh velikostih, večje vrste pa imajo lahko površino 200 m2 in vsebujejo 250 ali več filtrirnih elementov, nameščenih v posodah s premerom 2,5 do 3,0 metra. Območje obratovalnega tlaka je precej široko, vendar večina svečnikov deluje pri tlaku 6 barov. Uporablja se lahko filter 1 mikron za svečo pred filtrom.

Prednosti

■ Odličen iztok torta.

■ se hitro prilega zmesi.

■ Najmanjša talna površina.

■ Mehansko preprosto, ker ni kompleksnih tesnilnih žlez ali ležajev.

■ Mokro in suho praznjenje

■ Filtrirane trdne snovi se odvržejo in izpraznijo s povratnim plinom, za reakcijo se lahko uporabi filtrska kolača.

■ Neprekinjeno zgoščevanje

■ Ta tip filtra omogoča neprekinjeno filtracijo brez prekinitve pretoka; trdna snov se speremo nazaj v tekočino in odtalimo v obliki gošče, ta filtracijski postopek se v glavnem uporablja za procese, kjer je potreben sporen pretok.

■ Oblika svečnega filtra, ki je zasnovana tako, da ustreza visokemu proizvodnemu standardu farmacevtske in biotehnološke industrije. Površinska obdelava in oblikovanje notranjosti omogočata učinkovito čiščenje vseh delov v stiku z izdelkom.

Ta sistem filtrov je bil uspešno uporabljen na teh področjih.

■ Titanov dioksid ■ Odstranjevanje katalizatorja
■ Trenutna tabla ■ Fosfatiranje
■ Viskozna vlakna ■ Aktivno oglje
■ Proizvodnja niklja ■ Proizvodnja zeolita
■ razžvepljevanje gorivnega plina ■ Proizvodnja jedilnega olja
■ Obdelava odpadne vode ■ Proizvodnja klora alkalije
■ Smola ■ Poliol
■ Proizvodnja PVC

■ razžvepljevanje s plinom


Po prodaji

Inoco zagotavlja visoko kakovostne, specializirane in časovne storitve. Nudimo vam vse tehnične podatke o potrebnem projektu, risbi, navodilih za izdelke, napredku proizvodnje in ITP.

Pogosta vprašanja

1. Ali ste proizvajalec, trgovska družba ali tretja oseba?

O: Smo proizvajalec in našo družbo smo zgradili že od leta 2007.

2. Kakšna je vaša najmanjša količina naročila, ali mi lahko pošljete vzorce?

O: Naša najmanjša količina je 1, saj je naš izdelek strojna oprema, težko vam pošljemo vzorce, vendar vam lahko pošiljamo katalog, toplo pozdravljamo vas, da obiščete našo družbo.

3. Katera raven kakovosti so vaši izdelki?

O: Do sedaj imamo certifikat CE, ISO, SGS, TUV, Rosh, ASME.

4. Kako bo obdobje pošiljanja trajalo dlje časa, kako lahko zagotovite, da stroj ne bo prekinjen?

O: Naš stroj je zavit film, da bi zagotovili, da se lahko stroj brez težav dostavi našim kupcem, uporabili jekleno žico, da bi stroj popravili s posodo.

5. Ali bomo po namestitvi naročila uredili namestitev naprave?

O: Vsi stroji bodo preizkušeni precej pred dostavo, zato jih je mogoče neposredno uporabiti neposredno, tudi naš stroj je enostaven za namestitev, če potrebujete pomoč, bomo z veseljem uredili namestitev, vendar vse stroške bremenijo vas.

6. Kako lahko dobim poprodajne storitve?

O: Poškodovani deli vam bomo poslali brezplačno, če bomo povzročili težave. Če gre za težave, ki jih povzroči moški, pošljemo rezervne dele, vendar se zaračuna. Vsaka težava, nas lahko pokličete neposredno.


图片 7.png

Povpraševanje