Popolnoma samodejno filtriranje

1. Popolnoma samodejna filtracija Uvod Popolnoma avtomatska filtracija je primerna za filtre z 1 '' - 36 '' cevovodom, med katerimi lahko izbirate, s prednostmi neprekinjenega pretoka tekočine, varnostnim delovanjem, enostavnim vzdrževanjem, samočistilni filter serije XF se pogosto uporablja v vseh industrijah samo.XF-X05 ...

Podrobnosti izdelka

1. Popolnoma samodejna uvodna filtracija

Popolnoma avtomatska filtracija je primerna za filtre z 1 '' - 36 '' cevovodom, med katerimi lahko izbirate, s stalnim pretokom tekočine, varnostnim delovanjem, enostavnim vzdrževanjem, samočistilni filter serije XF, ki se pogosto uporablja v vseh industrijskih območjih. Čistilni filter za čiščenje je z visoko filtracijsko zmogljivostjo v stanju filtriranja oborjenih trdnih snovi, tekočina teče v stran in ven s strani, ki je bolj učinkovito v procesu filtracije.

image001


2.Delovno načelo

Postopek čiščenja poteka s sesalnim skenerjem, omogoča spiralno skeniranje in absorbira nečistočo na površini mreže in se prazni skozi izpustni ventil, skener pa se poganja z dvosmernim vrtenjem elektromotorja skozi vijak.

Odprtje odtočnega ventila se krmili z dvo-pozicijskim 3-smernim elektromagnetnim ventilom, celoten postopek traja približno 35 sekund, v tem procesu ohranja neprekinjen tok.

Voda teče skozi dovod filtra in teče od zunaj navznoter proti grobi mreži, nato pa teče skozi fino mrežo od znotraj navzven, nečistočo se prestreže s finim očesom v tem procesu in prav tako tvori izgubo tlaka. zaščitite čisto opremo in se izogibajte poškodbam velikih delcev, tako da ni za filtriranje.


3.FAQ

a. Ali lahko vem, katero plačilo bo vaše podjetje sprejelo?

A: Do sedaj 100% T / T pred pošiljko, in 30% depozit, ki ga plača T / T, uravnotežen plačan z L / C so na voljo.

b. O poprodajnih storitev, kako lahko rešite težave, ki so se pojavile v vaši čezmorski stranki v času?

A: garancija našega stroja je običajno 12 mesecev, v tem obdobju, bomo poskrbeli za mednarodni izraz takoj, da se prepriča, da se nadomestni deli dostavijo v najkrajšem možnem času.

Garancija kakovosti: 12 mesecev po obratovanju opreme, vendar največ 18 mesecev po dobavi opreme (garancija ne vključuje potrošnih delov).

c. Ali boste po naročilu uredili namestitev stroja?

A: Vsi stroji se bodo pred dobavo preizkusili, tako da jih je skoraj mogoče uporabiti neposredno, tudi naš stroj je lahko nameščen, če potrebujete našo pomoč, bomo z veseljem uredili namestitev, vendar vse stroške. plačate sami.

1

2

3


Povpraševanje