Popolnoma samodejni filter

1.Popolno Auto Filter Uvod Popolnoma Auto Filter je primeren za filtre z 1 '' - 36 '' cevovoda med katerimi lahko izbirate, s prednostmi stalno tekočine, varnostno delovanje enostavno vzdrževanje, XF serija samočistilni filter se pogosto uporablja v vseh industrijah XF-X05 samodejno čiščenje ščetkastega filtra ...

Podrobnosti izdelka

1.Popolno samodejni filter Uvod

Popolnoma samodejni filter je primeren za filtre z 1 '' - 36 '' cevovodom, med katerimi lahko izbirate, s prednostmi neprekinjenega pretoka tekočine, varnostnim delovanjem, enostavnim vzdrževanjem, samočistilni filter serije XF, ki se pogosto uporablja v vseh industrijskih območjih. Čistilni filter za čiščenje je z visoko filtracijsko zmogljivostjo v stanju filtriranja oborjenih trdnih snovi, tekočina teče stransko in stransko, kar je bolj učinkovito v procesu filtracije.

image001


2.Uporaba

█ Avtomatsko samočistilno cedilo se lahko uporablja v skoraj vseh industrijskih čistilcih vode, kot so oskrba z vodo, sistem za prečiščevanje vode, odvratnost vode, vonj slane vode, ki se uporablja za hlajenje, predelavo in protipožarno zaščito. Ta sistem za upravljanje filtrov lahko zagotovi cikel vodnih virov in prihrani stroške.

IcallyTi mehansko očiščeni filtri se pogosto uporabljajo v predelovalni industriji za zaščito toplotnih izmenjevalnikov, cevovodne črpalke, sistema za recikliranje odpadne vode itd.

█ Mehansko očiščene cedila z visokim pretokom se lahko uporabljajo v elektroenergetiki za zaščito izmenjevalnikov toplote, črpalke za cevovode, šobe za brizganje vode, sistema za recikliranje odpadne vode itd.

Self Avtomatsko samočistilno cedilo lahko uporabite za predelavo celuloze, da odstranite vlakna iz vode, da preprečite zamašitev šobe, in ločite lubje in čip v procesu kroženja.


3. Naše prednosti

a. Obsežne proizvodne izkušnje: specializirani smo za samodejni samočistilni filter, kot so filter za ščetke, strgalni filter, ohišje filtra za vodo iz nerjavečega jekla, filter za povratno izpiranje, ohišje vrečastega filtra in ohišje filtra s kartušo z izkušnjami 10 let.

b. Kompletna proizvodna oprema za krtačni filter: lastnik preciznega radialnega vrtalnega stroja, valji za krivljenje plošč, stružnica, rezkalni stroj, vrtalni in rezkalni stroj, CNC stroj za rezanje s plazmo, inverter pulzno argon obločno varjenje, inverter talilni polarni plin varilni stroj, varjenje, varjenje manipulator, varilni aparat z zaščitnim plinom Co2, samonastavljiva kolesarska polica, vožnja in druga napredna oprema.

image003_01image003_02


Povpraševanje