Sistem samodejnega filtra za pranje

1.Automatic backwash filter sistem Uvod Samodejni sistem povratnega filtra je na voljo za visoko temperaturo, visok tlak in visoko trdno snov, ki je sprejeta tri metode čiščenja, nazaj pranje, peskanje, ultrazvočni za doseganje neprekinjenega samodejnega delovanja, izogibanje pogoste ročne ...

Podrobnosti izdelka

1.Automatski sistem za filtriranje povratnega pretoka Uvod

Samodejni sistem za filtriranje povratnega toka je na voljo za visokotemperaturne, visokotlačne in visoko trdne materiale, ki so sprejeti trije načini čiščenja, povratno pranje, peskanje, ultrazvočni za doseganje neprekinjenega samodejnega delovanja, izogibanje pogostemu ročnemu čiščenju in nepotrebnemu izpadu ter maksimalno zmanjšanje onesnaževanja okolja zaradi filtra material in ostanek.

image001


2. Prednost

Uni Z edinstvenim programom čiščenja z jedrnimi sintranimi elementi je učinek čiščenja enak 80% začetnega stanja, močno podaljšuje življenjsko dobo industrijskega cedila in zmanjšuje emisije onesnaževal za 70%.

Filt Odlične filtracijske komponente, s poroznim sintranim filtrom, učinkovitost filtriranja je lahko do 1 mikrona / 99% (natančnost filtra 1 mikronov do 25 mikronov je v skupni rabi.)

Closed Popolnoma zaprta struktura, 100% avtomatski filter, ki je primeren tudi za različne kompleksne in eksplozivne primere.

■ INOCO ima veliko zorene sistemske rešitve, pretok je lahko 1-200T / h. V glavnem lahko podjetje za filtriranje INOCO zagotovi risbo za referenco.

Choice Široka izbira za velikost in material filtra. INOCO lahko zagotovi 10mm ~ 200mm porozne sintrane filtrske elemente, material je lahko 304L, 316L, monel, hastelloy.


3.FAQ

a. Kakšna je vaša najmanjša količina naročila, mi lahko pošljete vzorce?

A: Naša minimalna količina je 1 set, saj je naš izdelek strojna oprema, težko vam je poslati vzorce, vendar vam lahko pošljemo katalog, toplo vas vabimo, da nas obiščete v našem podjetju.

b. Katera raven kakovosti so vaši izdelki?

: Imamo CE, ISO, SGS, TUV, Rosh, ASME certifikat doslej.

c. Kakšen je čas dostave vašega stroja?

A: Na splošno, čas dostave našega stroja je približno 30 dni, stroj po meri bo dostavljen kot pogajanja z našimi strankami.

d. Ali lahko stroj prilagodimo našim potrebam, kot je na našem logotipu?

A: Zagotovo lahko našo napravo prilagodimo vašim potrebam, na voljo pa je tudi vaš logotip.

e. Ker bo obdobje dostave trajalo dolgo časa, kako lahko zagotovite, da stroj ne bo zlomljen?

A: naš stroj je film zavit, da se prepričajte, da stroj lahko dostavijo na naše stranke gladko, bomo uporabili jeklene žice, da se določi stroj s posodo.

image003

 


Povpraševanje