Samodejni filter za pranje nazaj

1.Automatski filter za spiranje nazaj Uvod Filtri se uporabljajo tudi za zgoščevanje za proizvodnjo koncentrirane tekoče brozge z delno odstranitvijo tekoče faze kot filtrata. Ta način delovanja je možen, saj lahko svečni filtri delujejo na zelo kratke čase, izkoriščajo prednosti ...

Podrobnosti izdelka

1.Automatski filter za pranje nazaj

Filtri se uporabljajo tudi za zgoščevanje za proizvodnjo koncentrirane tekoče brozge z delno odstranitvijo tekoče faze kot filtrata. Ta način delovanja je mogoč, ker lahko filtri za sveče delujejo na zelo kratke cikle, saj izkoriščajo visoke stopnje filtracije, medtem ko so torte še vedno tanke. Ena od značilnosti svečnih filtrov, kadar se uporablja za zgoščevanje, je njihov čisti filtrat, saj gravitacijska sredstva za zgoščevanje po analogiji proizvajajo prelitje, ki vedno vsebujejo določeno količino finih suspendiranih trdnih snovi.

image001


2.Podrobnost izdelka

Originalno: Jiangsu, Kitajska

Certificiranje: ISO9001, ISO14001, Cena: po dogovoru

Material: aluminij

Plačilni rok: TT, LC

Dobavni rok: Po dogovoru

Pakiranje: izvozni standard

Trg: Bližnji vzhod / Afrika / Azija / Južna Amerika / Evropa / Severna Amerika

Garancija: 1 leto

MOQ: 100 set


3. Naše prednosti

a. Obsežne proizvodne izkušnje: Specializirani smo za industrijo čiščenja zraka že več kot 10 let, AHU Pre-filter lahko optimiziramo pretok zraka, glede na prilagoditev velikosti škatle za klimatizacijo, filtriramo učinkovitost, parametre zaznavanja pretoka zraka in zagotovimo, da stranke .

b. Visokokakovostne surovine: Imamo kvalificiranega sistema za certificiranje dobaviteljev, smo se pridružili D&B registriranim DUNS-om "c. Strogi fizikalni / kemijski preskusni postopki: izpolnjevanje zahtev oblikovanja in procesa izdelka, zagotavljanje zanesljivih podatkov testiranja.

d. Kratek dobavni rok: Če je ena posoda 15-20 dni. Prav tako zaloge nekaj standardne velikosti cevi in palice, če potrebujete 3-5 kosov, lahko dostavo kmalu.

e. Varno pakiranje: olje proti rjavenju je treba raztegniti po ceveh in palicah pred transportom, plastične kapice na koncih cevi za zaščito notranje površine, vsako palico zaščitimo s kartonsko cevjo. Nazadnje je pakiran s paketom za plovbo ali v leseni škatli.

f. Najboljše poprodajne storitve: Več kot 60% izdelkov se prodajajo v jugovzhodni Aziji, na Bližnjem vzhodu in v Evropi, vsi izdelki pa zaupajo domačim in tujim kupcem.

image003


Povpraševanje