Filter samodejnega izpiranja

1. Avtomatski filter za spenjanje Uvod Ta način delovanja je mogoč, ker lahko filtri svečk delujejo na zelo kratke čase, saj izkoriščajo visoke stopnje filtracije, medtem ko so torte še vedno tanke. Ena od značilnosti sveč filtrov, kadar se uporablja za zgoščevanje, je njihova čista filtracija ...

Podrobnosti izdelka

1. Filter samodejnega izpiranja Uvod

Ta način delovanja je mogoč, ker lahko filtri za sveče delujejo na zelo kratke cikle, saj izkoriščajo visoke stopnje filtracije, medtem ko so torte še vedno tanke. Ena od značilnosti svečnih filtrov, kadar se uporablja za zgoščevanje, je njihov čisti filtrat, saj gravitacijska sredstva za zgoščevanje po analogiji proizvajajo prelitje, ki vedno vsebujejo določeno količino finih suspendiranih trdnih snovi.

image001


2.Delovno načelo

Med filtracijo, ki poteka v tlačni posodi, se tekočina stisne od zunaj skozi filtrirno sredstvo. Trdno se poveže na svoji površini in oblikuje enotno torto. Kolač ostane na filtrirnih elementih zaradi njihovega konkavno-konveksnega profila in nenehno vzdrževane razlike tlaka po njih. Ko pade tlak na nastavljeni ventil, se vstopni in izstopni ventil izklopita. Pretok stisnjenega zraka v filter in suha filtrirna pogača se pri obdelavi povratnega izpiranja odstrani delček in filter se lahko regenerira.

Druga značilnost svečnih filtrov je valjasta oblika elementov, ki zadržijo oblikovano torto. Ta oblika, v nasprotju s ploščami, listi ali filtrirnimi listi, poveča območje filtracije, ker se kolači povečajo debelejše in kompenzirajo do neke mere zmanjšanje stopnje filtracije.

Filtri za sveče so zelo primerni za ravnanje z vnetljivimi, toksičnimi in korozivnimi materiali, saj so avtoklavirani in izdelani v nevarnih okoljih, kjer so potrebni visokotlačni in varni postopki. Prav tako se lahko zlahka zapakirajo za aplikacije, kadar je treba ohraniti tople ali hladne temperature. Te lastnosti niso možne na filtrirnih tlakih, ki zahtevajo odpiranje plošč v atmosfero, da bi se na koncu vsakega cikla omogočilo odvajanje pogače.


3. Prednosti

Cake Odlično praznjenje torte.

To Prilagodi se hitro zgoščevanju.

■ Najmanjša površina tal.

Ically Mehansko preprosta, ker ni zapletenih tesnilnih uvodnic in ležajev.

And Mokro in suho praznjenje

Sol Filtrirane trdne snovi se zbrišejo in odvajajo s povratnim plinom, za reakcijo pa se lahko uporabi filtrirna pogača.

■ Neprekinjeno zgoščevanje

Allows Ta tip filtra omogoča neprekinjeno filtriranje brez prekinitve pretoka; trdno snov se splakne nazaj v tekočino in raztopi v obliki mulja, ta filtracijski postopek pa večinoma velja za postopke, kjer je potreben sporen pretok.


4.FAQ

a. Ste proizvajalec, trgovska družba ali tretja oseba?

O: Smo proizvajalec in smo gradili naše podjetje od leta 2007.

b. Kakšna je vaša najmanjša količina naročila, mi lahko pošljete vzorce?

A: Naša minimalna količina je 1 set, saj je naš izdelek strojna oprema, težko vam je poslati vzorce, vendar vam lahko pošljemo katalog, toplo vas vabimo, da obiščete naše podjetje.

c. Katera raven kakovosti so vaši izdelki?

: Imamo CE, ISO, SGS, TUV, Rosh, ASME certifikat doslej.

d. Ker bo obdobje dostave trajalo dolgo časa, kako lahko zagotovite, da stroj ne bo zlomljen?

e: naš stroj je film zaviti, da se prepričajte, da stroj lahko dostavi našim strankam gladko, bomo uporabili jeklene žice, da se določi stroj s posodo.

1

2

3Povpraševanje